آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۵۸۰

تأمین پایدار انرژی اولویت اصلی استان است

نماینده عالی دولت در استان البرز از تدوین چشم‌انداز بلندمدت تأمین انرژی تا سال ۱۴۳۰ خبر داد و با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه آب و برق به‌عنوان گام‌های اساسی در مسیر پایداری منابع حیاتی استان یاد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی عبداللهی  استاندار البرز صبح امروز در جلسه مدیریت مصرف آب و برق استان که  با حضور وزیر نیرو در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، از برنامه‌ریزی‌های گسترده برای تأمین پایدار انرژی استان تا افق ۱۴۳۰ خبر داد.

وی با اشاره به جمعیت حدود ۴ میلیون نفری استان و چالش‌های متعددی که در حوزه‌های آب و برق وجود دارد، گفت: در تعامل مستمر با نمایندگان مجلس، چشم‌انداز انرژی استان ترسیم شده و مکاتبات متعددی نیز با وزارت نیرو انجام داده‌ایم.

عبداللهی با بیان اینکه نیروگاه منتظر قائم عمر بالایی دارد و حجم بالایی از آب را نیز مصرف می‌کند، افزود: درصدد انتقال این نیروگاه از استان هستیم. شرکت‌های وابسته به بانک صادرات متولی این نیروگاه متعهد شده‌اند تجهیزات نیروگاه جدید را به‌روز کرده و تولید برق بیشتری را در مکان جدید داشته باشند.

وی با اشاره به وضعیت تأمین آب در استان، گفت: ۲۵ درصد آب البرز از سد و ۷۵ درصد از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود، ما به‌دنبال افزایش سهم استان از منابع آبی سدها هستیم که مقرر شد موضوع آن در شورای عالی آب مطرح شود.

استاندار البرز همچنین از وزیر نیرو خواست تا برق منطقه البرز به‌صورت مستقل از تهران مدیریت شود و افزود: از سال گذشته نیز به واحدهای صنعتی اعلام کرده‌ایم که تأمین برق از طریق نصب پنل‌های خورشیدی در سقف واحدها انجام شود.

وی از اختصاص اعتبارات قابل‌توجه به پروژه‌های زیرساختی استان در دو سال گذشته تقدیر کرد و گفت: پست‌های برق نظیر پست اشتهارد، نظرآباد و لشکرآباد با جدیت دنبال می‌شوند و تکمیل آن‌ها با توجه به صنعتی بودن و تراکم جمعیتی استان مصوب شده است.

عبداللهی با ابراز امیدواری نسبت به آینده گفت: مطمئن هستم با تداوم این جلسات و حمایت وزیر محترم نیرو، آینده‌ای روشن‌تر در حوزه آب و برق برای مردم شریف و ولایتمدار استان البرز رقم خواهد خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار