
حفظ و نگهداری مدارس خیرساز مورد توجه قرار بگیرد/ فعالیت بیش از ۴۰۰ مجمع خیرین در کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا جعفری در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها با اشاره به تمرکز رئیس جمهور بر اصل قراردادن آموزش و پرورش، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده کرده و مسائل آموزش و پرورش را برطرف کنیم.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش اولین جلسه کاری خود را با خیرین برنامه ریزی و برگزار کرد و نسبت به تکریم خیرین همت گماشت و الگویی برای استانها شد.
مدیرعامل جامعه خیرین با یادآوری اینکه خیرین شریک راهبردی آموزش و پرورش هستند، گفت: جامعه خیرین از سال۱۳۷۷ تشکیل شد و از همان زمان در کنار آموزش و پرورش و با کمک مردم به مدرسه سازی پرداخته است.
جعفری اذعان کرد: در سال گذشته ۵۶ درصد از مدارس تحویلی به آموزش وپرورش، با مشارکت خیرین بود.
وی اظهار کرد: تعهدات خیرین از ۱۷ میلیارد تومان در سال ١٣٧٨ به بیش از ١٨ هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسید.
مدیر عامل جامعه خیرین خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰۰ مجمع خیرین در حال فعالیت است و امیدواریم این کار گسترش پیدا کند و مجامع را در تمام شهرستانها با کمک آموزش و پرورش و علاقمندان گسترش دهیم.
جعفری با تأکید بر اینکه حفظ و نگهداری مدارس خیرساز مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: جامعه خیرین در طرح مدرسه یاری، ارتقاء کیفیت آموزشی مدارس را مدنظر قرار داده و به لطف خدا خیرین در برخی از استانها در حوزههای آموزش معلمان، توزیع لوازم التحریر و تغذیه دانش آموزان اقدامات ارزندهای داشتهاند.
وی ادامه داد: تفاهم نامه بین جامعه خیرین کشور با بخشهای مختلفی از جمله آموزش و پرورش منعقد شده است تا نیروگاههای خورشیدی در مدارس داشته باشیم.
بنا براعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، جعفری با اشاره به مشوقهای مالیاتی، گفت: در شهر تهران همکاری و همراهی انجمنهای اولیاء و مربیان و باشگاه دانش آموزان خیر، از اتفافات خوب در حوزه مدرسه سازی و خیرین بوده است که امیدواریم در استانهای دیگر نیز شکل بگیرد.