آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۲۳۲
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خبر داد

جذب نخبگان در صنعت با طرح «همیار صنعت استانی»

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به طرح «همیار صنعت استانی» بنیاد ملی نخبگان گفت: این طرح به بنیاد‌های استانی این امکان را می‌دهد که با صنایع مختلف همکاری کنند تا ضمن جذب دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در صنعت، از توانمندی آنها در حل مسائل استفاده شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید خدایگان قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در نشست تکریم و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین، طی سخنانی بر لزوم همکاری نخبگان در مسیر تحول، تاکید کرد و گفت: در مدل جدید شناسایی نخبگان، به جای استفاده از روش‌های سنتی که طی آن، افراد به‌صورت خوداظهاری ثبت‌نام می‌کردند، قصد داریم نخبگان را به‌صورت فعال شناسایی کنیم. از این رو، ما خود نخبگان را شناسایی کرده و از آنها جهت استفاده از تسهیلات هدفمند دعوت خواهیم کرد.

وی همچنین بر سیاست‌های دولت در حوزه توانمندسازی نخبگان متمرکز شد و گفت: دولت چهاردهم، نگاه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت نخبگان در حل مسائل کشور دارد، اما پیش‌شرط چنین نقشی، توانمندی نخبگان است و در این راستا، برنامه‌های متنوعی در نظر گرفته شده است؛ برای مثال، دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها باید دوره‌هایی را برای به‌کارگیری تخصص‌های خود طی کنند. در همین زمینه، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز طی سال‌های گذشته فعالیت‌های مؤثری داشته‌اند و نقش بنیاد ملی نخبگان در آینده‌ای نزدیک پررنگ‌تر خواهد شد.

این مقام مسئول در ادامه، به معرفی طرح «همیار صنعت استانی» پرداخت و گفت: بر اساس، این طرح، بنیاد‌های استانی می‌توانند با صنایع مختلف همکاری کنند تا صنایع ضمن جذب دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، از توانمندی آنها برای حل مسائل بهره‌مند شوند.

خدایگان در ادامه به موضوع اشتغال نخبگان پرداخت و گفت: بنیاد ملی نخبگان سه مدل اصلی برای اشتغال نخبگان در نظر گرفته است؛ جذب در دستگاه‌های اجرایی، جذب به عنوان اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی که به زودی فراخوان‌های جدیدی در این زمینه منتشر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار