
وعدهها یکییکی فراموش شدند/ دانشجویان در سایه ترس و فرسودگی فریاد میزنند، کسی نمیشنود!
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیش از دو ماه از قتل تلخ و تأثرانگیز امیرمحمد خالقی میگذرد؛ حادثهای که جامعه دانشگاهی و افکار عمومی را به شدت تحت تأثیر قرار داد، در روزهای نخستین، واکنشهای جدی مسئولان، از جمله لغو سفر وزیر علوم و حضور میدانی در دانشگاهها، این امید را ایجاد کرد که روند رسیدگی به این پرونده با سرعت و قاطعیت دنبال خواهد شد. با این حال، گذر زمان و ابهامهای موجود، پرسشهای جدیدی را پیش روی افکار عمومی قرار داده است.
در ادامه با نائب دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران به گفتگو پرداختیم
حنانه بختیاری فر نائب دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران در خصوص عملی نشدن وعدههای مسئولین پس از قتل «امیرمحمد خالقی» گفت: پس از فوت آقای خالقی، وعدههای متعددی برای بهبود وضعیت خوابگاهها داده شد، اما متأسفانه اکثر این وعدهها عملی نشد. مهمترین مطالبه دانشجویان، تأمین امنیت بود؛ چه امنیت بیرونی خوابگاهها و چه امنیت داخلی. دانشجویان میگویند ساختمانهای خوابگاهی فرسوده است و در همین لحظه که در خوابگاهها زندگی میکنند، با خطرات جدی جانی از جمله آتش سوزی مواجهاند.
افزایش نگرانیها از ناامنی و فرسودگی خوابگاهها
وی افزود: درخواستهایی برای بازدید، بررسی وضعیت خوابگاهها و تأمین ساختمانهای جدید برای اسکان دانشجویان مطرح شد، اما تاکنون اقدام مؤثری صورت نگرفته است و از سوی دیگر، ناامنی در بیرون خوابگاهها نیز افزایش چشمگیری داشته است. حتی مواردی از آتشسوزی در خوابگاهها گزارش شده که نگرانیها را دوچندان کرده است.
کمتر از۱۰ درصد مطالبات دانشجویان تحقق یافته است
بختیاری فر در ادامه بیان کرد: نزدیک به ۹ ماه است که با تمام انرژی در فضای صنفی فعالیت میکنیم و پیگیر مطالبات دانشجویی هستیم، اما متأسفانه تاکنون کمتر از ۱۰ درصد این مطالبات محقق شده است. مسئولان باید فراتر از ابراز همدردی صرف، در عمل مشکلات را رفع کنند. دانشجویان خواهان اقدام واقعی هستند، نه صرفاً شنیده شدن دغدغهها ما به عنوان نمایندگان صنفی دانشجویان، انتظار داریم مسئولان در مسائل رفاهی و زیستی دانشجویان جدیتر ورود کنند و با حضور میدانی، اقدامات ملموسی برای حل مشکلات انجام دهند.