
همکاری مشترک روسیه و کشورهای اسلامی بر روی کنوانسیون جرایم سایبری

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی ورشینین» معاون وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «تجزیه و تحلیلها نشان دهنده تمرکز روسیه و کشورهای مسلمان بر مبارزه همه جانبه با جرایم سایبری برای مقابله با تلاشها برای ممانعت از عملکرد نرمافزار و سختافزار، و مقابله با استفاده از فناوریهای رایانهای برای ارتکاب جرم در دنیای واقعی است.»
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این مقام مسئول در وزارت خارجه روسیه همچنین افزود: «مسکو و کشورهای اسلامی تلاش دارند تا تجربه اتحادیه عرب و مکانیسم همکاری در داخل سازمان همکاری اسلامی و شورای همکاری کشورهای عرب حوزه خلیج فارس درباره یک کنوانسیون برای مقابله با جرایم فناوری اطلاعات را برای خود ایجاد کنند.»
وی خاطرنشان کرد، روسیه و شرکای مسلمان این کشور خیلی سریع زمینه مشترک پیدا کردند و ابزارهای همکاری عملی واحدهای مجری قانون را برای گنجاندن در کنوانسیون توسعه دادند.
معاون وزیر خارجه روسیه همچنین به نقش الجزیره به عنوان رئیس کمیته ویژه سازمان ملل و سفیر این کشور که مدیریت هماهنگیهای بعدی را دارد، اشاره کرد.
ورشینین در ادامه گفت، روسیه میتواند به کشورهای حوزه خلیج فارس راه حلهای فنی برای امنیت خدمات در حوزه هوش مصنوعی ارائه کند.
وی افزود، این یک پتانسیل در همکاری بین طرفین است و هم روسیه و هم این کشورها میتوانند از ارزشهای مشترک در مذاکرات حوزه دیجیتال دفاع کنند.
این مقام روس همچنین بر اهمیت سازگاری سیستمهای هوش مصنوعی با قوانین و همچنین اقدامات فرهنگی و مذهبی و جلوگیری از استفاده از شبکههای عصبی به نفع افراطگرایان و تروریستها تاکید کرد.
معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه به این نکته اشاره کرد که کشورهای اسلامی مایل به همکاری با روسیه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطان هستند.
ورشینین تاکید کرد: «قابل توجه است که شرکای روسیه اغلب به ما به ویژه در شرایط استفاده گسترده از محصولات غربی برای جاسوسی و دخالت در امور داخلی اعتماد میکنند.»