
فراگیری غربالگری سرطان در گلستان به مشارکت خیرین نیازمند است

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محسن ابراهیمی در نشست با خبرنگاران گلستانی اظهار کرد: شیوع برخی سرطانها در استان گلستان نسبت به دیگر نقاط کشور یشتر است و برای اجرای طرحهای متعدد غربالگری سرطان در این استان به مشارکت جدی خیرین و نهادهای عام المنفعه مانند بنیاد علوی نیازمندیم.
وی افزود: برخی اقلام و کیتهای تشخیص سرطانها از قیمت بسیار بالایی برخوردار هستند که تامین هزینههای همه طرحهای غربالگری از عهده دانشگاه علوم پزشکی گلستان خارج است.
ابراهیمی پاسخ به سوال چند خبرنگار در خصوص رواج روزافزون برخی رویکردهای غلط مانند اخذ زیر میزی در بین پزشکان متخصص و جراحان اظهار کرد هیچگاه پا روی قانون نمیگذارم و با پزشکان متخلف مساحمه نخواهم کرد؛ به طور جدی با پرستاران و پزشکان متخلف برخورد کردیم و این رویکرد ادامه خواهد داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت برخلاف تصور همگان تحصیل درآمدهای میلیاردی مختص همه پزشکان نیست بلکه برخی از پزشکان با حقوق ۳۰ میلیون تومانی و دریافت کارانه مشغول طبابت و خدمت رسانی به مردم هستند.
ابراهیمی از وجود سه هزار و ۳۱۷ تخت بیمارستانی در این استان خبر داد و گفت: گلستان با کمبود ۲ هزار تخت بیمارستانی مواجه است و از نظر تعداد تختهای بیمارستانی در میان هشت استان آخر کشور قرار دارد.
وی به بیمارستانهای در حال ساخت و بازسازی مانند بیمارستان شرق گرگان، بیمارستان جایگزین طالقانی، بیمارستان رامیان و بهسازی اورژانس بیمارستانهای بندرترکمن و مینودشت اشاره کرد و افزود: بسیاری از بیمارستانهای ما قدمتی بین ۵۰ تا ۸۰ سال دارند و بهسازی آنها ضروری است.
وی همچنین از تخصیص هزار و ۶۰ میلیارد ریال اعتبار طی ۶ ماه گذشته برای تأمین تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: علاوه بر این، سه میلیون دلار برای استقرار شتابدهنده خطی در بیمارستان ۵ آذر تأمین شده است.
ابراهیمی همچنین از تأمین تجهیزات پیشرفتهای نظیر دستگاههای چشمپزشکی، اکو، سونوگرافی و MRI برای بیمارستانهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و کلاله در سال جاری خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گلستان فضای آموزشی موجود این دستگاه را محدود دانست و گفت: با حدود ۱۰ هکتار فضا برای سه هزار ۷۰۰ دانشجو، ازجمله دانشجویان بینالمللی، نیاز جدی به گسترش فضا داریم.