آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۴۳۶

چین با هواوی پرواز کرد: اینترنت ۱۰ گیگابیتی، بمب جدید دنیای دیجیتال

هواوی و شرکت چین یونیکوم با همکاری یکدیگر اولین شبکه پهن‌باند ۱۰ گیگابیتی چین را در شهرستان سونان استان هِبی راه‌اندازی کردند.
چین با هواوی پرواز کرد: اینترنت ۱۰ گیگابیتی، بمب جدید دنیای دیجیتال

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هواوی و شرکت چین یونیکوم با همکاری یکدیگر اولین شبکه پهن‌باند ۱۰ گیگابیتی چین را در شهرستان سونان استان هِبی راه‌اندازی کردند. این پروژه از فناوری پیشرفته PON ۵۰G بهره می‌برد که تحولی چشمگیر در سرعت و کیفیت ارتباطات اینترنتی ایجاد کرده است.

این دستاورد که نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های دیجیتال چین محسوب می‌شود، فصل جدیدی در ارائه خدمات اینترنت فوق‌سریع در این کشور گشوده است. کارشناسان معتقدند این فناوری می‌تواند استانداردهای جدیدی در صنعت ارتباطات جهانی تعیین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار