آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۴۸۵
مدیرکل حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد؛

تقویت فرهنگ و هویت عشایری چشم‌انداز سه‌ساله حوزه هنری است

مدیرکل حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی با اشاره به دستاورد‌های فرهنگی استان در سال گذشته، چشم‌انداز سه‌ساله حوزه هنری را مبتنی بر تقویت فرهنگ و هویت عشایری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شریف اسلامی، مدیرکل حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد، در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی که با حضور جمعی از هنرمندان، مسئولان و پیشکسوتان فرهنگی استان برگزار شد، از فعالیت‌ها و برنامه‌های انجام‌شده در سال گذشته و چشم‌انداز حوزه هنری برای سال‌های آینده سخن گفت.

اسلامی ضمن قدردانی از تلاش‌های هنرمندان و همکاران خود در برگزاری این مراسم، اظهار کرد: هدف ما از این گردهمایی، تقدیر از هنرمندانی است که در سال گذشته در جشنواره‌های مختلف خوش درخشیدند، نوآوری کردند و موجب افتخار استان شدند.

وی با اشاره به چشم‌انداز حوزه هنری در سه سال آینده، افزود: برنامه‌ریزی ما بر تقویت فرهنگ و هویت عشایری متمرکز است. ریشه‌ها باید پاس داشته شوند تا درخت فرهنگ ما به ثمر بنشیند. فرهنگ عشایری تنها به سبک زندگی محدود نمی‌شود، بلکه نظامی از ارزش‌هاست که طی قرن‌ها در زیست‌بوم مردم ما شکل گرفته است.

اسلامی در ادامه گفت: یکی از مهم‌ترین ریشه‌های فرهنگی ما، روحیه حماسی مردم این منطقه است که در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حتی علاقه دیرینه به شاهنامه جلوه‌گر بوده است. شاهنامه‌خوانی سنتی ارزشمند در استان ماست و بزرگان زیادی در این زمینه نقش‌آفرین بوده‌اند.

وی در بیان دستاوردهای حوزه هنری استان در سال ۱۴۰۳ گفت: «در سال گذشته بالغ بر ۲۰ عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف از جمله تاریخ شفاهی، ادبیات پایداری، رمان و موسیقی تولید شد و همچنین ۱۵ اثر موسیقایی با محوریت موسیقی حماسی منتشر شده و اقدامات خوبی در حوزه فضای مجازی و تولید محتوای فرهنگی صورت گرفته است.

اسلامی به موفقیت‌های هنرمندان استان در حوزه نمایش نیز اشاره کرد و افزود: از گروه نمایش مسجد لنده در جشنواره‌های ملی تا درخشش داود پارسا و مهرداد علیپور در جشنواره تئاتر فجر، نشان از پویایی هنرمندان استان در عرصه نمایش دارد.

مدیرکل حوزه هنری استان همچنین با تأکید بر اهمیت تربیت نسل جدید هنرمندان، گفت: یکی از دغدغه‌های ما در سال‌های آینده، ایجاد بستر برای ظهور استعدادهای جوان در عرصه هنر است. کاهش علاقه به برخی رشته‌ها مانند شعر و نویسندگی زنگ خطری است که باید با تحلیل و آسیب‌شناسی دقیق به آن پاسخ داده شود.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار تولید آثار فرهنگی، نباید از مسئولیت مهم تربیت هنرمند و انتقال ارزش‌ها به نسل‌های آینده غافل شویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار