آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۲۱۳
نگاهداری:

۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، با اشاره به پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در دی ماه ۱۴۰۳ در خصوص تصویر ایران آینده، تصریح کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، ۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند.
۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بابک نگاهداری، از پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در دی ماه ۱۴۰۳ در خصوص تصویر ایران آینده خبر داد و درباره نتایج آن گفت: در این پیمایش ۷۶.۷ درصد از مردم وضعیت فعلی قدرت نظامی کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند و در کنار آن ۶۳.۴ درصد از مردم نیز معتقدند در ۲۰ سال آینده وضعیت قدرت نظامی کشور بهتر می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نتایج این نظرسنجی، ۷۶.۱ درصد از مردم، وضعیت علم و فناوری کشور را خوب یا خیلی خوب عنوان کرده‌اند، تصریح کرد: ۶۸.۷ درصد از مردم معتقد هستند که وضعیت علم و فناوری در ۲۰ سال آینده در کشور بهتر خواهد شد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، توضیح داد: براساس نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت، بیش از نیمی از مردم یعنی حدود ۵۵ درصد، وضعیت فعلی بهداشت و درمان کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند.

با بیان اینکه نیمی از مردم در این نظرسنجی وضعیت فعلی آزادی‌های اجتماعی را خوب یا خیلی خوب دانسته‌اند، یادآور شد: نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد مردم در خصوص اینکه اگر هنگام تولد این امکان داشت که شخص خودش کشور محل تولدش را انتخاب کند، عنوان نموده‌اند که همچنان ایران را به عنوان محل تولد خود انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه براساس این نظرسنجی ۶۳.۱ درصد از مردم به آینده کشور امیدوار هستند، خاطرنشان کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، مردم مهم‌ترین سرمایه کشور برای ساخت آینده ایران را ۳۵.۲ درصد جوانان و نیروی انسانی، ۳۳.۵ درصد علم و فناوری، ۱۸.۳ معادن و منابع انرژی، ۱۶.۴ درصد ایمان و معنویت، ۶.۵ درصد میراث تاریخی و گردشگری، عنوان کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار