آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۶۵۷
رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی؛

خشکسالی در چهارمحال و بختیاری مشکل اصلی است

رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع خشکسالی چهارمحال و بختیاری از مشکلات اصلی است و باید به سمت توسعه گلخانه‌ها و کشت‌های کم‌آب‌بر برویم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، محمد جواد عسگری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست از طرح مجتمع گلخانه‌ای سفیددشت شهرستان بروجن تاکید کرد: موضوع خشکسالی چهارمحال و بختیاری از مشکلات اصلی است و باید به سمت توسعه گلخانه‌ها و کشت‌های کم‌آب‌بر برویم.

رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه، حوزه کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مورد توجه قرار گرفته است، افزود: اختصاص اعتبارات استانی و ملی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در چهارمحال و بختیاری باید در دستور کار قرار گیرد.

عسگری تصریح کرد: راه‌اندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن در دستور کار قرار گیرد زیرا ظرفیت لازم در این استان وجود دارد.

وی احیا، اصلاح و بازسازی قنات‌ها را ضروری دانست و یادآور شد: امهال وام‌های کشاورزی یک امر ضروری است که باید مورد توجه باشد.

عسگری اظهار داشت: توسعه کشت‌های ارگانیک، رونق دامپروری، تسهیل مسیر توسعه بخش کشاورزی و تقویت بسترها مهیا از مهم‌ترین نیازهای حوزه کشاورزی به‌ویژه در چهارمحال و بختیاری است.

مشکلات شهرستان بروجن به صورت ویژه دیده شود

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست درخواست داریم مشکلات چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن را به‌صورت ویژه بررسی کنند.

غلامرضا میرزایی تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن در حوزه کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست ظرفیت‌های قابل‌توجهی دارد اما با مشکلات خشکسالی مواجه است.

وی افزود: در صورتی که شرکت گاز مجوز طرح‌های کشاورزی را صادر کند مشکلات دشت‌های سفیددشت و فرادنبه شهرستان بروجن رفع می‌شود.

سهم تسهیلات بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سهم استان از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره ۱۸ جزء ۳ و ۴ برابر ۲۵ هزار میلیارد بود که تاکنون ۱۲ هزار و میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

ملک‌محمد قربان‌پور تاکید کرد: همچنین از تسهیلات بند الف ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع بازگشتی ۱۴۰۲ اختصاص یافته که پرداخت پنج هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال آن به بانک‌های عامل معرفی شده است.

وی تسهیلات مورد نیاز بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری را بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد ریال دانست و افزود: هم‌اکنون ۱۷ طرح کشاورزی دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد با نیاز مالی ا ۴۵ هزار میلیارد در استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار دانشجو، در این سفر یک روزه اعضای کمیسیون کشاورزی ،آب، منابع طبیعی و محیط زیست به حوزه‌های انتخابی استان سفر کردند و از نزدیک از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این حوزه‌ آشنا شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار