آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۷۰۶

قانون درباره وظایف و جرایم متقاضیان آزمون سراسری چه می‌گوید؟/ از محرومیت تا 5 سال زندان، مجازات متقلبان

سازمان سنجش آموزش کشور با انتشار ۲ موشن گرافیک به تشریح جزئیات قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری و وظایف متقاضیان آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ پرداخت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری، همراه داشتن هرگونه وسایل غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار از جمله تلفن همراه، دستبند، عینک، انگشتر و ماشبین حساب و تبانی با داوطلب یا افراد خارج از حوزه امتحانی و یا دست اندرکاران آزمون و کمک به داوطلبان دیگر جهت پاسخگویی به سوالات تخلف محسوب شده و ممنوع است.

 

در این قانون همچنین به تخلفات و جرایم دیگری هم اشاره شده است که از جمله این است که هر رفتاری که موجب بی نظمی در روند آزمون شود و هر گونه عملی که برخلاف مقررات بوده و به آزمون داوطلب از نظر علمی خدشه ای وارد کند، ثبت نام در آزمون با هویت مجهول، شرکت در آزمون به جای داوطلب دیگر، دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوطه به داوطلبان یا استفاده غیرمجاز از آنها، هر گونه تغییر غیرمجاز سوالات اوراق و یا پاسخنامه داوطلبان یا صاحب دفاتر مربوط به آزمون، افشای سوالات آزمون و یا تلاش در جهت افشای آن و خرید یا فروش سوالات یا پاسخ به آنها، موجب محرومیت از گزینش علمی و ابطال قبولی در آزمون همان سال و محرومیت در آزمون طی یک تا ۱۰ سال خواهد شد.

 

همچنین در برخی موارد این جرایم شامل جزای نقدی و مجازات حبس هم می شود بنابراین لازم است داوطلبان و والدین درباره عضویت و شبکه هایی که در فضای مجازی قصد تخلف در آزمون سراسری را دارند، آگاهی لازم را داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار