آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۱۴۷

۱۵۶ پروژه آبرسانی برای تابستان بوشهر در حال اجراست

مدیرعامل آبفای بوشهر گفت: ۱۵۶ پروژه آبرسانی با اعتبار ۳۷ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال برای عبور از پیک مصرف تابستان در حال اجراست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابوالحسن عالی روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این پروژه‌ها شامل احداث و توسعه تأسیسات آب‌شیرین‌کن، نوسازی و بهسازی خطوط انتقال و توزیع، و حفر، کف‌شکنی و تجهیز چاه‌های آب در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر است.

وی افزود: در قالب این پروژه‌ها در دشتستان پنج حلقه چاه جدید حفر و ۲۲ حلقه چاه موجود کف‌شکنی و تجهیز می‌شود و در جم نیز عملیات حفر پنج حلقه چاه و تجهیز ۱۴ حلقه در دست اجراست.

عالی ادامه داد: در شهرستان دیر نیز دو حلقه چاه حفر و هفت حلقه تجهیز و در دیلم عملیات بهسازی و تجهیز سه حلقه و کف‌شکنی دو حلقه چاه به اجرا درآمده‌است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب بوشهر بیان کرد: در کنگان نیز دو حلقه چاه حفر و شش حلقه تجهیز خواهد شد و در دشتی، شش حلقه چاه جدید حفر و ۹ حلقه تجهیز می‌شود.

وی گفت: در عسلویه نیز دو حلقه چاه حفر و سه حلقه تجهیز شده و در تنگستان نیز دو حلقه چاه حفر و تجهیز یک حلقه در دست اجراست.

عالی درباره طرح‌های قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) بیان کرد: این قرارگاه در حال اجرای پروژه‌هایی است که در صورت تکمیل، نقش مؤثری در تأمین آب پایدار استان بوشهر خواهند داشت.

وی تأکید کرد: تکمیل این طرح‌ها نیازمند تأمین بموقع اعتبارات است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب بوشهر یادآور شد: از جمله این پروژه‌ها خطوط انتقال دیلم، خط کوثر به مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی دشتستان، انتقال آب از سد ارغون، احداث مجتمع‌های آبرسانی دمیگز، خیرآباد و حسین‌زائری و احداث مخازن ذخیره در تنگ ارم و سالم‌آباد است.

عالی در باره اجرای طرح‌های زیرساختی در مرکز استان گفت: پروژه‌هایی مانند نشت‌یابی مخازن ۲۰ و ۳۰ هزار مترمکعبی بوشهر، اجرای خطوط آبرسانی، اصلاح شبکه‌های فرعی در منطقه بی‌سیم به طول حدود ۱۰کیلومتر، انتقال آب از تنگک‌ها به طول پنج کیلومتر، و اصلاح ۲۷ کیلومتر شبکه توزیع آب در بوشهر در دست اجرا است.

وی افزود: به‌روزرسانی و پایداری ایستگاه‌های پمپاژ در مناطق بهمنی، شیلات و تأسیسات شهید ماهینی نیز در دستور کار قرار دارد.

عالی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها را از اولویت‌های اصلی خواند و ادامه داد: بهره‌برداری از سه سایت جدید آب‌شیرین‌کن در شهرستان‌های کنگان، دیر و عسلویه با ظرفیت ۱۳ هزار و ۷۵۰ مترمکعب در شبانه‌روز و تکمیل ظرفیت تأسیسات نور ویژه، سعدآباد و سیراف به ظرفیت ۲۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب که در مجموع ظرفیت تولید روزانه آب شیرین به در استان بوشهر ۳۸ هزار و ۲۵۰ مترمکعب خواهد رسید.

وی تأکید کرد: اجرای این پروژه‌های حیاتی مستلزم همراهی و حمایت جدی مسئولان استانی و ملی در تأمین منابع مالی است تا بتوانیم خدمات مؤثرتری به مردم استان بوشهر ارائه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار