آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۶۸۷

گزارش‌های مردمی به شناسایی سریع مجرمان کمک می‌کند

رئیس پلیس آگاهی اصفهان از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرقت، هرگونه تحرک مشکوک را سریعاً به پلیس اطلاع دهند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ‌ حسن علی اکبری اظهار کرد: برخی از مجرمان از مدت‌ها قبل در یک‌ محله ساکن می شوند و منازل و محل کسب و کار اهالی را برای فعالیت مجرمانه خود تحت نظر می گیرند.

وی گفت: همکاری و مشارکت شهروندان با پلیس می‌تواند از یک سو به ارتقای امنیت و از سوی دیگر به افزایش توان عملیاتی پلیس در مقابله با جرایم و رسیدگی سریع و موفق‌تر کمک کند.

رئیس پلیس آگاهی اصفهان افزود: کارآگاهان زبده پلیس آگاهی در سال گذشته با فعالیت شبانه روزی محل های جرم خیز را رصد کردند و بیشتر سارقان را در حین وقوع جرم یا حتی قبل از هر اقدامی دستگیر کردند.

وی خاطر نشان‌کرد: سارقانی که بیش از چهار فقره سرقت و محکومیت کیفری دارند بر اساس دستورالعمل قوه قضائیه با پابند الکترونیک تحت نظر پلیس آگاهی قرار دارند.

سرهنگ علی اکبری افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون با اجرای طرح عملیاتی شناسایی و دستگیری محکومان متواری و تحت تعقیب، تعیین جغرافیای جرم و گشت زنی‌های فعال و هدفمند در راستای پیشگیری از سرقت‌، وقوع سرقت‌ها در استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۸ درصد کاهش یافته است.

وی یادآور شد: همچنین در این مدت در سرقت‌های مهم شامل سرقت منزل، مغازه، اماکن، خودرو، موتورسیکلت، احشام و کیف قاپی کاهش ۲۵ درصدی را شاهد بودیم.

رئیس پلیس آگاهی اصفهان بر رعایت توصیه های پلیس درباره حفاظت های فیزیکی از منزل و محل کسب و کار توسط شهروندان تاکید کرد و گفت: موثرترین راه برای پیشگیری از سرقت؛ رعایت هشدارهای پلیسی و اصول ایمنی است.

وی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از سرقت اماکن، نصب حفاظ و قفل استاندارد امری ضروری است و شهروندان باید در صورت امکان نسبت به نصب دوربین های مداربسته و دزدگیر در محل سکونت و کسب و کار خود اقدام‌ کنند.

سرهنگ علی اکبری افزود: شهروندان باید در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت سارقان و تردد مشکوک، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به کشف جرم و دستگیری مجرمان در سریعترین زمان اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار