آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۹۵۴

تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت؛ حمله موشکی به ساختمان مسکونی / اعزام دستگاه‌های امدادی به محل حادثه + فیلم

در پی حمله موشکی رژیم صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی در ضاحیه بیروت، دستگاه‌های امدادی به محل حادثه اعزام شدند. هنوز آمار رسمی از تلفات احتمالی اعلام نشده است.
تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت؛ حمله موشکی به ساختمان مسکونی / اعزام دستگاه‌های امدادی به محل حادثه + فیلم

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک ساختمان مسکونی را در محله الحدث واقع در ضاحیه بیروت هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

کد ویدیو
 

همزمان با انفجار یک آپارتمان در ضاحیه بیروت بدست اشغالگران صهیونیستی، دستگاه‌های امدادی در حال اعزام به محل اصابت هستند.

 هنوز آمار رسمی از میزان تلفات احتمالی مخابره نشده است.

 

کد ویدیو
 
 
 لحظه برخورد موشک رژیم صهیونیستی به خانه ای در بیروت
 
کد ویدیو
 
 

رئیس‌جمهور لبنان خواستار اقدام فوری ایالات متحده و فرانسه شد

جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را به شدت محکوم کرد و از ایالات متحده و فرانسه خواست تا مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرند و اسرائیل را وادار کنند تا بلافاصله حملات خود را متوقف کند.

اسرائیل مدعی است که هدف از این حمله، انبار سلاح بوده است، اما لبنان این حمله را به عنوان نقض آشکار حاکمیت خود محکوم کرده است.

 

کد ویدیو
 
کد ویدیو
 
محل مورد حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در ضاحیه بیروت
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار