آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۲۲۸

احکام قضایی مبارزه با مواد مخدر باید بازدارنده باشد

استاندار فارس گفت: احکام قضایی در مبارزه با مواد مخدر باید بازدارنده باشد و خلاقیت قضات در تأثیرگذاری این احکام نقش مهمی دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسینعلی امیری صبح دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه تشکیل ستادها چیزی به جز وظیفه ذاتی است، گفت: در مبارزه با مواد مخدر باید به گونه‌ای عمل کنیم که به حل معضل و پایان یافتن مسئله بیانجامد.

وی ادامه داد: جامعه ما و نظام جمهوری اسلامی بیش از سه دهه است که با موضوع مواد مخدر درگیر است و هزینه‌های مادی و معنوی فراوان برای برخورد با این پدیده خانمان‌سوز پرداخت شده است.

استاندار فارس با اشاره به مشکلات اجتماعی، بزهکاری‌ها و هزینه‌های مالی و جانی که قاچاق و استعمال مواد مخدر بر کشور ما تحمیل می‌کند، افزود: ضرورت بازنگر در قوانین و راه‌کارهای مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم است.

رئیس شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، ضرورت آسیب‌شناسی روش‌های مبارزه با مواد مخدر و همچنین شیوه‌های برخورد با مصرف کنندگان و توزیع‌کنندگان این مواد را یادآور شد و گفت: در زمینه مبارزه با مواد مخدر می‌توان از تجربه سایر کشورهایی استفاده کرد که با این پدیده درگیر بوده‌اند و توانسته‌اند آن را مهار کنند.

وی ادامه داد: مطالعات تطبیقی و بهره‌گیری از دستاوردهای سایر کشورها موجب کوتاه‌تر شدن مسیر برای مبارزه با این پدیده می‌شود.

استاندار فارس با اشاره به اثرات اقلیم هر منطقه در شکل‌گیری بزهکاری، استان فارس را واجد ویژگی‌های متعددی چون محیط طبیعی خاص، تنوع اقوام و موقعیت استراتژیک عنوان کرد و افزود: در زمینه بازنگری در شیوه‌های فعلی، به عنوان پایلوت کشوری برای مبارزه با مواد مخدر مورد استفاده قرار گیرد.

امیری گفت: نتایجی که از مطالعات در استان فارس حاصل می‌شود قابل تطبیق و گسترش در کل کشور است.

وی بر اهمیت بازدارندگی قوانین و خلاقیت قضات در تأثیرگذاری احکام قضائی تاکید کرد و ادامه داد: احکام قضائی بایستی بازدارنده باشد و به شکلی اجرا شود که راه برای تکرار جرم بسته شود.

استاندار فارس با اشاره ضرورت اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی از طریق رسانه‌ها و دستگاه‌های ارتباط جمعی افزود: در این زمینه تولید محتوا از سوی صدا و سیما تأثیرات خاص خود را دارد با این حال بایستی از ظرفیت فضای مجازی نیز بهره‌گرفت.

امیری با اشاره به نقش مؤثر همه دستگاه‌های عضو همه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اهمیت حضور فعال و مشارکت جویانه همه دستگاه‌ها را در جلسات شورا تصریح کرد: برنامه‌ریزی کمیت پذیر و مبتنی بر زمان‌بندی می‌تواند عملکرد دستگاه‌ها را بهبود ببخشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار