اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی در خراسان جنوبی برگزار می شود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجتبی حسین پور دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهدای خدمت در خراسانجنوبی اظهار کرد: در اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت، ویژه برنامههای گرامیداشت این عزیزان با همراهی مردم و قدردانی آنان در سراسر استان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: همه نهادهای حاکمیتی و ساختار اداری استان عزم جدی دارند تا در کنار مردم به گرامیداشت و پاسداشت خدمات ارزنده شهدای خدمت بپردازند.
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهدای خدمت در خراسانجنوبی ضمن اشاره به راهاندازی ۱۵ کمیته در ذیل این ستاد بیان کرد: کمیته شهرستانها، علمی، فرهنگی، اعزام مبلغ، هنری، رسانه، خدمت به یاد شهدای خدمت، بانوان، دانش آموزی، پشتیبانی، فضاسازی، رسانه، تولید محتوا، مساجد و محلات و هماهنگی در لیست این کمیتهها قرار دارند.
حسینپور اظهار کرد: ویژه برنامههای مختلفی در دست بررسی و تدوین هست که همزمان با اولین سالگرد شهدای خدمت در شهرهای مختلف استان به اجرا در خواهند آمد.
وی به خدمات ماندگار شهید رئیسی در دولت سیزدهم و به ویژه این که بیش از دو دوره نماینده مردم خراسانجنوبی در مجلس خبرگان بودند اشاره کرد و افزود: مردم استان سوم خرداد سال گذشته در مراسم تشییع باشکوه ارادت خود را به این شهید بزرگوار نشان دادند و امسال هم در نخستین مراسم سالگرد این شهید به هر شکلی که در توان دارند پای کار خواهند آمد.
دبیر فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی خراسانجنوبی تاکید کرد: با توجه به این که این شهدا اعضای هیات دولت بودند دولت برنامههای رسمی برای این عزیزان خواهد داشت و این ستاد هم تعامل لازم را خواهد داشت و در کنار از ظرفیتهای مردمی برای برگزاری سایر مراسمات به شکلهای مختلف استفاده خواهد شد.
حسین پور تصریح کرد: این مجموعه مردمی علاوه بر این که با هدف بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت راهاندازی شده به دنبال ترویج حکمرانی انقلابی، مدیریت جهادی مبتنی بر آرمانهای انقلاب اسلامی و دیدگاههای متعالی رهبر معظم انقلاب منبعث از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی شکلگرفته است.
به گفته دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهدای خدمت در خراسانجنوبی ترویج شیوههای بدیع، جهادی، عالمانه و انقلابی حکمرانی شهید رئیسی مبتنی بر تأکیدات و تمجیدهای رهبر معظم انقلاب که بیان فرمودند: «بیان ویژگیهای شهید رئیسی برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ است تا معلوم شود رئیس قوه مجریه میتواند مجموعهای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آنها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند»، از دیگر اهداف شکلگیری این ستاد مردمی است.
گفتنی است، ظهر روز ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پی بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه سی در منطقه جلفا، رئیس جمهور کشورمان خادم الرضا، خادم جمهوری ایران آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان او از جمله آقای «امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه، «آیتالله آلهاشم» امام جمعه تبریز، «رحمتی» استاندار آذربایجان شرقی و همچنین سرتیم حفاظت رئیسجمهور، خلبانان و کادر پرواز به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی دچار سانحه شد و همگی آنها به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
آیت الله سیّد ابراهیم رئیسالساداتی ۶۳ ساله هشتمین رئیسجمهور ایران بود. وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و مسئولیتهایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نائب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشت.