آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۰
دبیر نخستین همایش فراملی صنایع غذایی:

ضایعات موادغذایی در كشور 20 تا 35 درصد است

دبیر نخستین همایش فراملی صنایع غذایی گفت: در حال حاضر در کشور 100 میلیون تن غذا تولید می شود اما گزارش ها حاکی از آن است که در وضعیت موجود حداقل 20 تا 35 درصد ضایعات موادغذایی داریم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، دکتر مقصودلو دیروز در نخستین همایش فراملی زنجیره تولید،توزیع و مصرف در صنایع غذایی تصريح كرد: در حال حاضر در کشور 100 میلیون تن غذا تولید می شود اما گزارش ها حاکی از آن است که در وضعیت موجود حداقل 20 تا 35 درصد ضایعات موادغذایی داریم كه این مقدار ضایعات غذایی به لحاظ اقتصادی در حدود 20 تا 50 میلیارد تومان خسارت وارد مي كند. 
 
دبیر این همایش در خصوص استاندارد حلال نیز گفت: بحث غذاهای حلال فراتر از مرز مسلمانان پیش رفته به طوری که به لحاظ اقتصادی حدود90 درصد از غذاهای حلال کشورهای اسلامی را آمریکا، انگلیس و فرانسه تولید می کنند و با توجه به جمعیت 5/1 میلیارد نفری دنیا بازار بسیار وسیع و بزرگی است که کشورما به عنوان یک کشور اسلامی می تواند در این بازار جایگاهی بدست بیاورد.
 
همچنین در ادامه اين همايش مهندس قلیچ لی، مدیرکل استاندارد گلستان خاطرنشان کرد: این همایش در جهت رشد کشور و جامعه می تواند خیلی ارزشمند باشد.
 
وی گفت: در سطح کشور بیش از 70 هزار واحد صنعتی وجود دارد که از نظر تعداد 12 درصد در بخش صنایع غذایی است و 20 درصد سرمایه گذاری مربوط به این بخش می باشد که 4/15 درصد اشتغال را در برمی گیرد و این درصد در استان بسیار چشمگیر می باشد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار