ارائه ۶۰۰ میلیارد تومان خدمات جهادی در البرز/ بسیج سازندگی ۲ هزار شغل ایجاد کرد
به گزارش خبرنگارگروه استانهای خبرگزاری دانشجو،سرهنگ محمد فلاحتکار بهعنوان مسئول جدید بسیج سازندگی استان البرز ظهر امروز در نشست خبری با حضور جمعی از اصحاب رسانه در این سازمان برگزار شد، با تبریک میلاد باسعادت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت بهویژه شهید آیتالله رئیسی و همراهانش، به تشریح مأموریتها و دستاوردهای بسیج سازندگی در استان پرداخت.
سرهنگ فلاحتکار با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری در تأسیس بسیج سازندگی، این نهاد را از معجزات دوران رهبری ایشان خواند و گفت: بسیج سازندگی با هدف خدمترسانی بیمنت و مردمی به مردم و با استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در اقصی نقاط کشور فعال شده است.
وی افزود: گروههای جهادی بسیج در همه بحرانهای طبیعی مانند زلزله، سیل، کرونا و اخیراً حادثه بندر شهید رجایی بدون هیچ چشمداشتی در کنار مردم و نهادهای امدادی مانند هلال احمر حضور دارند و نقشآفرینی میکنند.
مسئول بسیج سازندگی البرز تأکید کرد: تفکر جهادی یعنی خدمترسانی بدون وقفه و با تمام توان، حتی با امکانات حداقلی. هر کسی که به ادارات و نهادها مراجعه میکند باید با همان نگاه برادرانه، مشکلش پیگیری و رفع شود.
فلاحتکار از راهاندازی قرارگاههای جهادی در سطح استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۷ قرارگاه جهادی با حضور ۱۵۹ گروه جهادی و هزار و ۹۳۷ نفر فعال هستند. همچنین ۱۱ قرارگاه منطقهای، ۵ قرارگاه محلی، ۱۰ محله ویژه و ۹ قرارگاه تخصصی با استفاده از ظرفیت اقشار متخصص راهاندازی شدهاند.
وی اضافه کرد: در قالب این قرارگاهها، طی یک سال گذشته اقدامات گستردهای صورت گرفته است که از جمله میتوان به توزیع بیش از ۱۲۶ هزار بسته معیشتی، تهیه و توزیع هزار و ۵۸۳ رأس دام قربانی، اهدای بیش از ۳۸ هزار بسته پوشاک، ارائه ۱۶ هزار و ۹۱۲ بسته بهداشتی و درمانی، ۷ هزار و ۲۴۳ ویزیت رایگان و بیش از ۳۵ بسته دارویی اشاره کرد.
سرهنگ فلاحتکار همچنین از بازسازی ۵۰۴ منزل مددجویان و احداث ۱۸ واحد مسکونی خبر داد و گفت: در هفته جاری نیز ۱۴ منزل دیگر به نیت ۱۴ معصوم تحویل داده خواهد شد.
در حوزه آموزش و حمایت از نیازمندان نیز اقدامات ارزشمندی انجام شده است که ۴۱ هزار بسته لوازمالتحریر توزیع، ۳۳۸ جهیزیه اهدا، و ۱۵۴ زندانی غیرعمد آزاد شدهاند.
از دیگر خدمات ارائهشده میتوان به تجهیز و بهسازی ۱۰ روستا در حوزه آب شرب، ۴ روستا در حوزه آب کشاورزی، بهسازی راههای روستایی در ۸ روستا، احداث و بازسازی ۴ مجموعه ورزشی، تأسیس ۲۲ کارگاه اشتغال، دو گلزار شهدا و دو خانه عالم اشاره کرد.
سرهنگ فلاحتکار خاطرنشان کرد: در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی، بیش از ۲۷۴ میلیارد تومان تسهیلات ارائه شد که منجر به ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر گردید. همچنین ۱۸ بنگاه اقتصادی مشکلدار با حمایت بسیج مجدداً فعال شدند.
وی با قدردانی از نقش رسانهها در اطلاعرسانی خدمات جهادی گفت: اگر رسانهها این فعالیتها را بهخوبی بازتاب نمیدادند، شاید بسیاری از خیرین و مردم برای همکاری پا پیش نمیگذاشتند.
سرهنگ فلاحتکار به برنامهریزی برای گسترش تفکر جهادی در ادارات استان اشاره کرد و ادامه داد: هدف ما این است که نگاه جهادی نهتنها در گروههای جهادی بلکه در بدنه اداری و اجرایی استان نهادینه شود.