آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۴۰۲

امامزادگان، میراثی زنده برای تربیت فرهنگی و اقتصادی جامعه

مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف کشور با اشاره به نقش تأثیرگذار امامزادگان در ترویج فرهنگ اسلامی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اشتغال‌زای این مکان‌های مقدس تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد نوروزی‌پور مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور  امروز در آیین تجلیل از مقام شامخ امامزادگان محمد و سکینه خاتون (ع) که با حضور مسئولین استانی در آستان مقدس امامزاده محمد (ع) کرج برگزار شد، جایگاه امامزادگان در جامعه اسلامی را حیاتی و الهام‌بخش توصیف کرد.

وی با اشاره به برکت وجود نسل اهل‌بیت (ع) گفت: خیر، گسترش می‌یابد و نسل امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) نیز به خواست الهی توسعه یافت. امروزه بیش از ۴۰ میلیون سادات در دنیا شناسایی شده‌اند که گواهی بر این حقیقت است.

نوروزی‌پور ضمن اشاره به ظلم‌های تاریخی بر امامزادگان افزود: با وجود تلاش حکام بنی‌عباس برای حذف سادات، اراده خداوند بر ماندگاری این نسل پاک قرار گرفت و امروز حضور امامزادگان در ایران، نمونه‌ای روشن از آن برکت است.

وی نقش علمی امام رضا (ع) را نیز یادآور شد و گفت: مناظرات امام هشتم با علمای ادیان مختلف در دوران اقامت ایشان در خراسان، تأثیر بسزایی در تثبیت حقانیت اسلام داشت.

مدیرکل بقاع متبرکه کشور، ورود کاروان‌های امامزادگان به ایران پس از شهادت امام رضا (ع) را نقطه آغاز توسعه بقاع متبرکه دانست و عنوان کرد: حضور حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) سرآغاز ایجاد بسیاری از امامزادگان کنونی در کشور بود.

او با اشاره به اینکه مردم تنها برای برخی امامزادگان که شخصیت‌هایی برجسته بودند حرم ساخته‌اند، گفت: امامزادگان در ایران ظرفیت بزرگی برای توسعه فرهنگی و اجتماعی دارند که باید به آن توجه بیشتری شود.

نوروزی‌پور از فعالیت بیش از ۱۲۰۰ مرکز افق در جوار امامزادگان خبر داد و افزود: این مراکز نقش مهمی در ترویج قرآن، برگزاری مراسم مذهبی و کمک به محرومان از طریق طرح‌هایی مانند "قرار دوازدهم" دارند.

وی همچنین به راه‌اندازی حدود ۵۰۰ کارگاه اشتغال‌زا در کنار بقاع متبرکه اشاره کرد و گفت: این کارگاه‌ها با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار، جوانان جویای کار و اقشار آسیب‌پذیر، آموزش‌های مهارتی ارائه می‌دهند و ضمن ایجاد شغل، به ارتقای استقلال اقتصادی این افراد کمک می‌کنند.

نوروزی‌پور ادامه داد: بقاع متبرکه تنها مراکز زیارتی نیستند؛ بلکه باید به عنوان پایگاه‌های توانمندسازی و ارتقای اجتماعی در جامعه مورد توجه قرار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار