نیمی از پروژه تعریض و بهسازی جاده ملایر–اسلامشهر آقگل اجرا شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حبیب نادیان رفیع با بیان اینکه اجرای این پروژه نقش مهمی در کاهش تصادفات دارد اظهار کرد: این پروژه از مصوبات سفر هیات دولت به استان همدان بوده که در سال گذشته به اداره کل راه و شهرسازی ابلاغ شد و با مشارکت اداره نظارت بر طرح های عمرانی شرکت ملی نفت به مرحله اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اینکه این جاده نقاط حادثه خیز زیادی داشت افزود: از محل اعتبارات نفتی، سه نقطه از این جاده، برای بهسازی و تعریض مشخص شده است که طول همه آن به چهار کیلومتر میرسد و تاکنون ۲ کیلومتر آن به سرانجام رسیده است.
نادیان رفیع ادامه داد: ۲ کیلومتر دیگر از این پروژه هماینک در حال اجرا است و در نهایت به ثمر نشستن آن میتواند نقش مهمی در کاهش تصادفات جادهای این مسیر ارتباطی داشته باشد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: عملیات اجرا شده در این پروژه بر اساس تایید و راهنمایی پلیس راه استان انجام شده است و تلاش داریم ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز دارای اولویت بیشتر را، زودتر انجام دهیم.
وی گفت: استان همدان ۱.۲ مساحت کشور را دارد اما طول راههای ارتباطی آن ۲.۱ درصد از راههای ارتباطی کشور و تراکم راههای آن ۲ برابر تراکم مساحت است و این موضوع علاوه بر یک امتیاز یک پاشنه آشیل نیز هست چراکه نگهداری همین راهها سرمایه هنگفتی نیاز دارد.
نادیانرفیع با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دستکم یک پروژه راهسازی فعال داریم، تصریح کرد: گرفتن مجوز ماده ۲۳ و استفاده از اعتبارات ملی مهمترین مرحله راهسازی است که در طول ۱۰ سال گذشته تنها پروژه راهسازی (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گلتپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شدهاند.
وی افزود: راههای ارتباطی مرکز استان به همه شهرستانها چهار خطه است و تنها قسمتی از جاده همدان-نهاوند چهار خطه نیست.