آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۸۶۹

شمارش معکوس برگزاری نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی با جایزه ۲۴ میلیارد ریالی

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان از ارسال نهایی ۲۲۱ طرح به دبیرخانه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی و برگزاری این رویداد در تاریخ ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ خبر داد.
شمارش معکوس برگزاری نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی با جایزه ۲۴ میلیارد ریالی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سالن جلسات دفتر فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز یکشنبه میزبان نشست خبری تبیین برنامه‌های رویداد مهم «نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی» با حضور محمدنبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم و همچنین سیدمهدی ابطحی رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان بود.

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی که به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته می‌شود، با حضور گسترده افراد خلاق، فن‌آفرین و کارآفرین، فرصتی مناسب برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزه‌های مختلف فناوری است.

در این جشنواره با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. علاوه بر رقابت جذاب طرح‌ها و ایده‌های نو در حوزه فناوری در بخش مسابقه‌ای، رویدادهای جانبی مختلفی نیز برای فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور تدارک دیده شده است.

ابطحی در این نشست، اظهار داشت: نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به عنوان یک رویداد بزرگ و معتبر هر ساله با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان در کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد در واقع یک فرصت ویژه برای معرفی ایده‌ها و محصولات فناورانه به سرمایه‌گذاران، برقراری ارتباط با فعالان این حوزه، بهره‌مندی از مشاوره‌های تخصصی و همچنین رقابت با همتایان و کسب جوایز ارزنده است.

رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان یادآور شد که این شهرک نخستین شهرک علمی است که ۳۰ سال پیش در اصفهان با هدف رشد اقتصاد دانش‌بنیان به واسطه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شکل گرفت.

ابطحی در ادامه با بیان اینکه، هم اکنون تعداد ۶۷۲ شرکت فناور در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اشتغال‌زایی ۹۷۰۰ نفر مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: گردش نالی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال ۱۴۰۲ رقم ۳۵ همت بوده است.

وی رقم صادراتی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال ۱۴۰۲ را ۶۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود:هم اکنون بزرگترین cvc کشور در این شهرک مستقر است.

رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان با تاکید بر اینکه، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این مجموعه در طول ۳۰ سال گذشته مسیر رو به رشدی داشته است، افزود: این تغییرات متناسب با تغییرات در اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور بوده است.

ابطحی با بیان اینکه جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای یا جانبی برگزار می‌شود، افزود: بخش مسابقه‌ای از دو بخش شامل بخش طراحان کسب و کار به منظور رقابت بین طراحان کسب و کار برای ارائه بهترین ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه و همچنین بخش فن‌آفرینان نوپا و رشدیافته به عنوان یک فرصت برای استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی طراحان کسب‌وکار با ایده‌های نوآورانه و طرح‌های کسب‌وکار قابل اجرا و البته فن‌آفرینان با محصولات و خدمات فناورانه تجاری‌سازی شده مخاطبان این جایزه می‌توانند باشند.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان افزود: بخش غیر مسابقه‌ای یا جانبی جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی نیز از سه بخش تشکیل شده است که شامل نمایشگاه‌های فناوری با حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری همراه با مذاکرات مذاکرات دو جانبه (B۲B) برای ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفه‌ای طرح.های منتخب به سرمایه‌گذاران و همچنین برگزاری نشست‌ها و رویدادهای تخصصی است.

وی ادامه داد: جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی علاوه بر دو بخش اصلی مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای دارای بخش های جانبی همچون جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت شهری و پویانمایی خواهد بود.
ابطحی با بیان اینکه، نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اعطای۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جایزه برگزار می شود در خصوص تعداد طرح های ارسالی به دبیرخانه نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی نیز تصریح کرد: تاکنون ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار