آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۴۳
در گفتگو با دانشجو :

بیگدلی: دولت دوباره به‌دنبال بازگرداندن تغییر ساعت رسمی برای مدیریت بحران انرژی است + فیلم

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت به‌دنبال بازگرداندن اختیار تغییر ساعت رسمی کشور برای مدیریت ناترازی انرژی است.

بیگدلی: دولت دوباره به‌دنبال بازگرداندن تغییر ساعت رسمی برای مدیریت بحران انرژی است + فیلم

 

احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبر نگار سیاسی  خبرگزاری دانشجو با اشاره به لایحه جدید دولت برای بازگرداندن اختیار تغییر ساعت رسمی کشور گفت: در شرایطی که کشور با ناترازی‌های جدی در حوزه انرژی مانند برق و گاز مواجه است، دولت به‌دنبال استفاده مجدد از ابزار تغییر ساعت برای کاهش مصرف انرژی و مدیریت بهتر آن است.

وی افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان داده که این تغییر ساعت شش‌ماهه، به‌ویژه در نیمه دوم سال، در کاهش مصرف برق مؤثر بوده است. دولت نیز با همین رویکرد دوباره به فکر بازگرداندن این اختیار افتاده تا بتواند با استفاده از ابزارهای موقتی، بخشی از مشکلات انرژی را کنترل کند.

بیگدلی ادامه داد: براساس آماری که وزارت نیرو ارائه داده، تغییر ساعت رسمی در گذشته باعث صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف برق در ادارات و نهادهای دولتی شده است. به‌همین دلیل، وقتی بحران انرژی تشدید می‌شود، اولین اقدامی که معمولاً انجام می‌شود، کاهش ساعت کاری ادارات است.

 

کد ویدیو

این نماینده مجلس با اشاره به هدف‌گذاری دولت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: براساس پیگیری‌هایی که داشتم، دولت قصد دارد امسال حدود ۵ میلیون مگاوات انرژی خورشیدی تولید کند و در این زمینه قراردادهای خوبی نیز با شرکت‌های خارجی بسته شده است. اما تا زمانی که این طرح‌ها به‌صورت اساسی اجرایی شود، دولت ناچار است به اقدامات مقطعی نظیر تغییر ساعت رسمی کشور تن بدهد.

وی در پایان تأکید کرد: اگر تغییر ساعت تأثیرگذار نبود، چرا حتی پس از تصویب قانون حذف آن در مجلس یازدهم، دولت سیزدهم ساعت کاری ادارات را کاهش داد؟ همین موضوع نشان می‌دهد که مدیریت زمان کاری در اداره‌جات همچنان مؤثر است و باید در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار