آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۹۲
در یک نشست تخصصی در نمایشگاه کتاب مطرح شد؛

بدون دانش سمت هوش مصنوعی نروید!

در حاشیه برگزاری نشست رونمایی از تازه‌های نشر جهاد دانشگاهی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نکاتی درباره آسیب‌شناسی فضای دانشگاهی کشور مطرح شد.
بدون دانش سمت هوش مصنوعی نروید!

به ‌گزارش گروه فرهنگ وهنر خبرگزاری دانشجو از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مراسم رونمایی از تازه‌های نشر جهاد دانشگاهی، عصر امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در سرای کتاب نمایشگاه برگزار شد.

 

در این برنامه از کتاب‌های  «مبانی نظری چالش‌های اقتصاد ایران»، «ارتباطات میان‌فرهنگی»،  «توالی‌یابی نسل جدید» و «تحلیلی بر مجموعه قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های اجرایی حاکم بر آموزش عالی» رونمایی شد.

 

سیدمرتضی افقه، نویسنده کتاب «مبانی نظری چالش‌های اقتصاد ایران»، در این برنامه گفت: دانشگاه در کشورهای دیگر محلی برای تولید ثروت است؛ اما در ایران تبدیل به محلی برای دادن مدرک و سرکارگذاشتن جوان‌ها شده است.

 

وی افزود: هیچ کشوری مثل ایران این‌همه دانشگاه زاید ندارد و بیشتر دانشگاه‌های ما برای گرفتن مدرک و پزدادن هستند.

 

این پژوهشگر در ادامه گفت: مشکلات اقتصادی کشور حل نشده و نمی‌شوند؛ چون اقتصاددان‌ها نسخه‌های غلط می‌پیچند و هنوز تصور می‌شود مشکلات ما از جنس اقتصاد هستند. اما این‌طور نیست و مشکلات، نمود اقتصادی دارند. بله تورم به‌خاطر نقدینگی است؛ ولی نقدینگی به‌معنای مشکلات اقتصاد نیست، بلکه ناشی از مشکلات بینامتنی است.

 

در ادامه این نشست، هاجر مقدسی، مترجم کتاب «ارتباطات بینامتنی» نوشته جیمز نولیپ که به‌صورت مشترک با مصطفی کریمی ترجمه شده، گفت: این کتاب در اکثر دانشگاه‌های دنیا تدریس می‌شود و هدف از ترجمه و چاپ آن، این بود که در اختیار مخاطب ایرانی قرار بگیرد.

 

کتاب بعدی که درباره آن گفت‌گو شد، «تحلیلی بر مجموعه قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های اجرایی حاکم بر آموزش عالی» نوشته محمدتقی نظرپور بود که به‌علت نبود مؤلف در برنامه، ابوالقاسم هاشمی جای او سخنرانی کرد و گفت: علت تألیف این کتاب، مشکلات اجرایی در وزارت علوم، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی است. همچنین اینکه مسئولین اجرایی، چقدر در جریان قوانین هستند. متأسفانه میزان آشنایی با قوانین بین مسئولان کم است.

 

وی افزود: این کتاب نشان می‌دهد ما منابع انسانی و اطلاعاتی خوبی داریم اما از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.

 

سجاد رشیدی منفرد دیگر مؤلف حاضر در این نشست بود که کتاب  «توالی‌یابی نسل جدید» در این برنامه رونمایی شد.

 

این پژوهشگر در این نشست گفت: هوش مصنوعی برای من که سال‌هاست تحقیق می‌کنم، یک نعمت است؛ اما برای یک کاربر، وسیله‌ای پر از خطاست. توصیه‌ام هم این است که بدون دانش وارد این حوزه نشوید.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام‌خمینی‌(ره) برگزار می‌شود. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار