آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۲۵۰

هشدار پاکستان به هند: جنگ تمام عیار، آتش یک درگیری هسته‌ای را شعله‌ور می‌کند

وزیر دفاع پاکستان به هند هشدار داد که در صورت گسترده‌تر شدن جنگ، خطر هسته‌ای شدن آن نیز وجود خواهد داشت.
هشدار پاکستان به هند: جنگ تمام عیار، آتش یک درگیری هسته‌ای را شعله‌ور می‌کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان در واکنش به حملات موشکی هند و تشدید تنش‌ها گفت: «اگر هند جنگی تمام‌عیار را به منطقه تحمیل کند، ممکن است به تشدید تنش هسته‌ای منجر شود و اگر هند منطقه را به سمت جنگ هسته‌ای سوق دهد، تمام عواقب آن را متحمل خواهد شد.»

هند صبح امروز عملیات نظامی موسوم به «سیندور» را علیه پاکستان آغاز کرد. مقامات هندی می‌گویند که ۹ مکان هدف قرار گرفته و مدعی هستند که هیچ یک از این مکان‌ها غیرنظامی یا اقتصادی نبوده است. اما پاکستان تصویر متفاوتی از این حملات ارائه می‌دهد. این کشور می‌گوید غیرنظامیان آن کشته شده و مساجد هدف قرار گرفته‌اند. تاکنون کشته شدن ۲۶ ktv و زخمی شدن ۴۶ نفر تایید شده است.

منابع امنیتی پاکستان ادعا می‌کنند که در جریان حمله هند، ۵ جت متعلق به نیروی هوایی این کشور و یک پهپاد را سرنگون کرده‌اند. آنها دقیقاً نگفتند که این جت‌ها کجا یا چگونه سرنگون شده‌اند، اما گفتند که سه جت «رافال» در میان آنها بودند. شایان ذکر است که جت‌های جنگنده رافال، دارایی‌های نظامی ارزشمندی برای هند هستند که در چند سال گذشته از فرانسه خریداری شده‌اند.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان می‌گوید که این کشور کاملا حق واکنش نشان دادن را دارد و اقدامات هند را «اقدام جنگی» خواند. شریف پس از جلسه اضطراری کمیته امنیت ملی از نیرو‌های مسلح پاکستان خواست تا «انتقام از دست دادن جان بی‌گناهان پاکستانی» را بگیرند.

منطقه کشمیر که هند و پاکستان بر سر مالکیت آن درگیر هستند، از زمان استقلال هر دو کشور از انگلیس در سال ۱۹۴۷، محل تنش در روابط آنها بوده است. ابتدای اردیبهشت ماه، حمله‌ای خونین به یکی از مقاصد محبوب گردشگری در کشمیر، جان دست‌کم ۲۶ نفر را گرفت و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کرد. این رخداد خشم گسترده‌ای را در هند برانگیخت و فشار زیادی را بر دولت ملی‌گرای «نارندرا مودی» نخست وزیر هند وارد کرد تا اقدامات تلافی جویانه انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار