آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۳۳۶

بازسازی ۶ هزار کیلومتر از خطوط برق گیلان

معاون برق و انرژی وزارت نیرو در دیدار با استاندار گیلان گفت: تاکنون هزار و ۵۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده گیلان بازسازی شده و قرار است در ۳ سال آینده ۶ هزار کیلومتر دیگر اصلاح شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در نشست مشترک استاندار و معاون برق و انرژی وزارت نیرو درخصوص برنامه‌های جدید برای تأمین برق پایدار در تابستان و مدیریت مصرف انرژی، بازسازی شبکه‌های فرسوده برق، هوشمندسازی مصرف انرژی و همکاری ادارات دولتی در اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف تأکید شد.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو در این نشست، به مباحث بازسازی و اصلاح شبکه‌های توزیع برق در گیلان پرداخت و گفت: تاکنون هزار و ۵۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده استان بازسازی شده و قرار است در ۳ سال آینده ۶ هزار کیلومتر دیگر از این شبکه‌ها اصلاح و بازسازی شود. 

همایون حائری افزود: اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق کلانشهر رشت نیز در دستور کار قرار دارد و امید است تا پایان امسال این طرح در شهر رشت به پایان برسد.

استاندار گیلان هم در این نشست به تشریح برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در استان پرداخت و گفت: در شرایطی که کشور با چالش‌های مختلفی در زمینه تأمین برق مواجه است، اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در تمام سطوح ضروری است. 

هادی حق شناس افزود: ما در استان گیلان تلاش داریم که با هم‌افزایی بین تمام دستگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های دولتی، به کاهش مصرف برق کمک کنیم و این اقدامات می‌تواند فشار بر شبکه برق استان را کاهش داده و ضمن حفظ امنیت تأمین انرژی، از خاموشی‌های احتمالی در تابستان جلوگیری کند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گیلان هم در این نشست گزارشی از اقدامات و برنامه‌های هوشمندسازی مصرف برق در استان ارائه کرد. 

مسعود صادقی خمامی گفت: در یک سال گذشته بیش از ۹۰ هزار مشترک در استان به سامانه‌های هوشمند مصرف برق متصل شده‌اند و این اقدام در راستای افزایش کارایی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در سطح استان انجام شده و به مدیریت مصرف برق کمک خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار