آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۶۷۲
در جمع خبرنگاران؛

وزیر نفت: امکان استخراج بیش از ۶۰۰ میلیون بشکه نفت خام درجا از دریای خزر وجود دارد/ در صنعت نفت و گاز منتظر بیرونی‌ها نمی‌مانیم + فیلم

پاکنژاد درباره ظرفیت استخراج نفت در دریای خزر اظهار داشت: «امکان استخراج بیش از ۶۰۰ میلیون بشکه نفت خام درجا از این منطقه وجود دارد. با این حال، طی ۲۸ سال گذشته حفاری اکتشافی در حوزه آب‌های کم‌عمق دریای خزر تقریباً تعطیل بوده، اما اکنون این فعالیت‌ها از سر گرفته شده‌اند.»
وزیر نفت: امکان استخراج بیش از ۶۰۰ میلیون بشکه نفت خام درجا از دریای خزر وجود دارد/ در صنعت نفت و گاز منتظر بیرونی‌ها نمی‌مانیم + فیلم

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش فناوری‌های نوین در توسعه صنعت نفت و گاز گفت: «ما از به‌کارگیری هوش مصنوعی در این حوزه بسیار غافل مانده‌ایم و لازم است هرچه سریع‌تر برای جبران این عقب‌ماندگی اقدام کنیم. کشور‌های همسایه به سرعت در حال بهره‌گیری از فناوری‌های جدید در صنعت انرژی هستند و نباید اجازه دهیم این فاصله میان ما و آنها بیشتر شود.»

کد ویدیو

وی درباره ظرفیت استخراج نفت در دریای خزر اظهار داشت: «امکان استخراج بیش از ۶۰۰ میلیون بشکه نفت خام درجا از این منطقه وجود دارد. با این حال، طی ۲۸ سال گذشته حفاری اکتشافی در حوزه آب‌های کم‌عمق دریای خزر تقریباً تعطیل بوده، اما اکنون این فعالیت‌ها از سر گرفته شده‌اند.»

وزیر نفت با اشاره به عملکرد نیروگاه‌های کشور گفت: «ما با نیروگاه‌هایی سروکار داریم که راندمان زیر ۳۰ درصد دارند، اما توانستیم زمستان را با کمترین چالش پشت سر بگذاریم.»

کد ویدیو

وی همچنین از میزان واردات بنزین در ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: «تنها در دی و بهمن ماه نزدیک به یک میلیارد لیتر بنزین وارد شد که ارزشی معادل ۶۰۰ میلیون دلار دارد. البته از اعلام این عدد افتخار نمی‌کنم.»

پاک‌نژاد تأکید کرد که صنعت نفت به توانمندی‌های داخلی اتکا خواهد کرد و گفت: «ما منتظر بیرونی‌ها نمی‌مانیم و حتماً از توانمندی‌ها و تخصص کارشناسان در صنعت نفت استفاده خواهیم کرد.»

کد ویدیو

وی با اشاره به چالش‌های پیش‌رو در فصل زمستان گفت: «شرایط دشواری در زمستان خواهیم داشت، اما همکاران من در صنعت نفت مرد‌های روز‌های سخت هستند، همان‌طور که همکاران ما در وزارت نیرو نیز ثابت کرده‌اند که در شرایط بحرانی پای کار هستند.»

کد ویدیو

وزیر نفت درباره ناترازی در تولید و مصرف انرژی نیز اظهار داشت: «ناترازی تنها نتیجه کوتاهی گذشتگان نیست، بلکه ریشه در سال‌های دور دارد. هر سال با تدابیری این مشکل تا حدودی حل شده، اما رشد افسارگسیخته مصرف و تقاضا باعث شده که حتی با افزایش تولید نیز این چالش همچنان پابرجا باشد. برای حل این مشکل صرفاً افزایش تولید کافی نیست، بلکه باید مدیریت مصرف و اصلاح الگوی مصرف را در دستور کار قرار دهیم.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار