آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۷۷۴

رفع مشکل دیرینه ثبت ملکی ۶۰۰ خانوار اهالی وکیل آباد مشهد

مشکل دیرینه ثبتی املاک ۶۰۰ خانوار در ۸۱ پلاک منطقه ۱۰ مشهد با وسعت ۵۴ هزار و ۷۱۶ هکتار حل شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه نشست بررسی و رفع برخی معضلات ثبتی کلانشهر مشهد که در محل اداره کل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی برگزار شد گفت: مشکل دیرینه ثبتی املاک محله قلعه وکیل آباد حل و همچنین هزار و ۴۷۲ برگ سند مالکیت حدنگار برای مالکان در بازار سنتی امام رضا (ع) صادر شد.

حسن بابایی افزود: این پلاک‌ها سال‌ها مشمول احکام دادگاه‌ها بود، اما بخشی از آن شامل مستثنیات می‌شد که پیاده‌سازی آن با دشواری‌هایی رو به رو بود.

وی ادامه داد: با تلاش‌های اداره کل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی و استفاده از عکس‌های هوایی دهه ۳۰ و ۴۰ و تکنیک‌های ژئوفروس، مستثنیات این پلاک تعیین و مشکل ۶۰۰ خانوار ساکن در محله وکیل آباد حل و فصل شد، پرونده‌های این افراد در حال تشکیل و ثبت در هیات است و به زودی اسناد مالکیت برای آنان صادر خواهد شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک گفت: راهبرد این سازمان در دوران تحول و تعالی برای حل معضلات ثبتی که باعث نارضایتی مردم شده است و  معضلات ثبتی دیگری در استان‌های مختلف حل کردیم.

بابایی با اشاره به شناسایی و وجود ۴۰۰ معضل عمده ثبتی در کشور افزود: رفع این معضلات از ۲ سال قبل در دستور کار قرار گرفته است،به این منظور، کمیته‌های استانی به مدیریت مدیر کل ثبت اسناد و املاک هر استان و کمیته ملی به ریاست معاونت املاک و کاداستر تشکیل شده است، در آینده نزدیک خبر‌های خوبی از استان‌های اصفهان و خوزستان در خصوص حل مشکلات ثبتی اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به لازم‌الاجرا شدن قانون جدید الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از تیرماه سال ۱۴۰۳ ادامه داد: بر اساس این قانون، دیگر قولنامه و مبایعه‌نامه در دادگاه‌ها و مراجع اداری قابل پذیرش نیست، سندی که از محل این قانون صادر می‌شود، سبزرنگ بوده و نقل و انتقالات املاک باید بر اساس مواد ۲ و ۳ این قانون انجام شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک گفت: با قدردانی از اطلاع‌رسانی خوب رسانه‌ها در خصوص قانون جدید الزام، از عدم وجود پرونده مربوط به اسناد عادی و سبزرنگ در دستگاه قضایی خبر داد.

بابایی با اشاره به نشست مشترک دولت و دستگاه قضا، از دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های ذی‌سهم در این قانون خواست تا هر چه سریع‌تر وب سرویس‌های مربوط به اجرای قانون و اتصال الکترونیک به سازمان ثبت اسناد و املاک را فراهم کنند.

وی از سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات برای همکاری در اجرای این قانون تشکر و بر استفاده از ظرفیت پنجره واحد مدیریت زمین برای تسهیل و تسریع نقل و انتقالات تاکید کرد.

برچسب ها:
ملک خانوار
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار