
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه میزبان ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی سروش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت هفته گرامیداشت مقام استاد، ضمن تبریک این ایام به اساتید دانشگاه، از نقش ارزشمند آنان در پیشبرد اهداف سلامت در استان سخن گفت.
وی در ادامه به جایگاه و ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با برخورداری از ۱۰ دانشکده تخصصی و بیش از ۵۵۸ عضو هیأت علمی فعال، یکی از دانشگاههای مطرح کشور در حوزه سلامت محسوب میشود. در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از جمله دانشگاههای بینالمللی کشور است که ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۱ کشور مختلف در آن تحصیل میکنند. این فرصت ارزنده میتواند در راستای بینالمللیسازی آموزش پزشکی، نقشآفرینی مهمی داشته باشد. در واقع، هر یک از این دانشجویان میتوانند سفیرانی برای فرهنگ و توان علمی کشورمان در جهان باشند.
سروش به نقش درمانی و خدمات گسترده این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از قطبهای درمانی کشور است، بهگونهای که حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از مراجعات به مراکز درمانی استان مربوط به بیماران استانهای همجوار است. همچنین در حوزه گردشگری سلامت جایگاه خوبی داریم و میزبان بیماران متعددی از کشورهای همسایه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: وجود پزشکان حاذق و متخصص در رشتههای مختلف، موجب شده تا اغلب بیماران استان برای دریافت خدمات درمانی نیازی به مراجعه به سایر استانها نداشته باشند. انجام اعمال جراحی پیشرفته نظیر پیوند مغز استخوان، کاشت حلزون، و اینترونشنهای مغزی و قلبی که در کاهش عوارض ناشی از سکتهها مؤثر است، از افتخارات دانشگاه ماست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه، به جایگاه پژوهشی این دانشگاه پرداخت و عنوان کرد: با وجود ۱۳ مرکز تحقیقاتی و ۳ پژوهشکده فعال، در رتبههای ششم تا هفتم کشور قرار داریم. همچنین در تلاش هستیم تا یک پژوهشکده جدید نیز راهاندازی کنیم. وجود ۲۰ شرکت دانشبنیان و ۱۲۷ واحد فناور عضو مرکز رشد، گواهی بر ظرفیت نوآورانه این دانشگاه است.
وی با اشاره به انتشار ۶ عنوان مجله علمی معتبر در دانشگاه، افزود: خوشبختانه در ارزیابیهای مربوط به میزان رضایتمندی مراجعان، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه اول شده که این موضوع، نشاندهنده اهتمام جدی دانشگاه در ارائه خدمات باکیفیت به مردم استان است.
سروش در پایان با اشاره به مهمترین پروژهها و برنامههای دانشگاه اظهار کرد: احداث پردیس دانشگاه، پژوهشکده و دانشکده فناوریهای نوین و هوش مصنوعی، از اولویتهایی است که در سفر اخیر هیأت محترم دولت به استان کرمانشاه، مطرح و پیگیری شده است. همچنین دو برنامه کلان «پزشک خانواده و نظام ارجاع» و «جوانی جمعیت» بهصورت جدی در دانشگاه در حال اجراست و امیدواریم با همراهی شما اساتید و همکاران پرتلاش، بتوانیم گامهای مؤثری در ارتقای سلامت مردم عزیز استان برداریم.