آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۱۱۷

تقویت امنیت سایبری با همکاری و هوشیاری شهروندان ممکن است

رئیس پلیس فتا اصفهان با بیان افزایش جرایم سایبری گفت: تأمین امنیت فضای مجازی نیازمند همکاری و هوشیاری شهروندان در رعایت هشدارهای پلیس است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نعمت‌الله طاهرپور اظهار کرد: یکی از مهمترین اهداف پلیس در فضای مجازی، ارتقای سطح سواد رسانه‌ای شهروندان در حوزه فضای سایبر و به تبع آن افزایش امنیت سایبری در راستای کاهش آمار جرائم سایبری و استفاده امن کاربران از این فضاست.

وی با اشاره به شگردهای مختلف فرصت طلبی و سوءاستفاده کلاهبرداران سایبری گفت: مجرمان در فضای مجازی از هر بهانه، مناسبت و فرصتی برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده و هربار تحت عناوینی نظیر بسته اینترنت رایگان، یارانه معیشتی، سهام عدالت و مناسبت های مختلف، اقدام به ارسال لینک‌های آلوده برای شهروندان می‌کنند.

رئیس پلیس فتا اصفهان افزود: در انتهای این پیام‌ها لینکی قرار گرفته که از کاربران می‌خواهد وارد آن شوند و این لینک‌ها در واقع یا حاوی بدافزار و ویروس بوده و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات گوشی تلفن همراه کاربران ایجاد یا کاربران را به سمت صفحات فیشینگ و خالی کردن حساب بانکی آنان هدایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا، کاربران به هیچ عنوان نباید وارد لینک‌هایی شوند که با سرشماره شخصی یا نامشخص ارسال شده است و باید به سرعت پیام را حذف کنند.

سرهنگ طاهرپور افزود: کاربران همچنین باید توجه داشته باشند که اگر چنین پیامی در شبکه‌های اجتماعی برایشان ارسال شد توجهی به آن نداشته باشند زیرا دستگاه‌های دولتی، اطلاعیه‌های خود را به‌صورت شخصی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها برای مردم ارسال نمی‌کنند.

وی با اشاره به فزونی پیام‌های جعلی مربوط به بسته‌ها و یارانه‌های معیشتی از شهروندان خواست تا اخبار مربوطه را از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند و در نظر داشته باشند که نخستین روش برای پیشگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران سایبری، بی‌توجهی به چنین پیام‌هایی است.

رئیس پلیس فتا اصفهان به شهروندان اطمینان داد که پلیس فتا، نسبت به گشت‌زنی در فضای مجازی و بررسی گزارش‌های مردمی اقدام و علاوه بر مواردی که افراد اقدام به شکایت می‌کنند با موارد جرائم آشکار نیز برخورد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته با انجام اقدامات تخصصی و پیشگیرانه کارشناسان پلیس فتا، بیش از ۹۳ درصد جرائم سایبری توسط کارآگاهان پلیس فتا در استان کشف شد.

سرهنگ طاهرپور افزود: بیشترین جرائم سایبری کشف شده در سال گذشته در حوزه‌های کلاهبرداری اینترنتی، برداشت‌های غیرمجاز از حساب بانکی افراد، دسترسی غیر مجاز به حساب شهروندان و هتک حیثیت بود که در این راستا پلیس فتا با شناسایی مجرمان سایبری، اقدامات قانونی لازم در راستای کمک به بزه دیدگان را انجام داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار