آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۶۶۹

گام‌های عملیاتی مدیران چهارمحال و بختیاری برای عبور از بحران آب/ وعده‌ها و چالش‌های طرح‌های آب‌رسانی

سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در اولین نشست خبری استاندار چهارمحال و بختیاری طرح‌های آبی و چالش‌های پیش‌رو برای اجرای آن‌ها را تشریح کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عصر امروز اولین نشست خبری استاندار چهارمحال و بختیاری و معاونان در سالن شهید مردانی استانداری برگزار شد.

اردشیر آذر در این نشست در پاسخ به سوال خبرنگار این رسانه در خصوص نحوه برقراری تعادل استانداری میان حفظ حقوق آبی استان و نیازهای ملی به چند و چون چند طرح آبی استان اشاره کرد و گفت: سدباباحیدر در دولت جدید مجوز زیست محیطی گرفت و به احتمال زیاد تا پایان خرداد ماه عملیات آبگیری این سد شروع می‌شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: عملیات جدی آبگیری سد ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که اگر تخصیص داده نشود آبگیری ابتدایی سد اجرا می‌شود تا بخشی از مشکلات آب شرب شهرستان فارسان حل شود.

تخصیص طرح چشمه آب‌سفید افزایش یافت

وی طرح چشمه آب‌سفید را طرح آبی دیگر استان دانست و بیان کرد: اولین تخصیص این طرح در سال‌های قبل حدود ۵ مترمکعب در سال بود که با پیگیری‌های انجام شده این رقم به ۱۹ مترمکعب رسید که مشکل آب شرب ۴ شهرستان استان را رفع خواهد کرد.

آذر به طرح بن-بروجن نیز اشاره کرد و گفت: این طرح به طور کامل بهره‌برداری نشده است و در حال حاضر ۴۲۰ لیتر در ثانیه از این طرح آب برداشت می‌شود در صورتی که ظرفیت طرح ۱۷۰۰ لیتر در ثانیه است که با ظرفیت اصلی خیلی فاصله داریم.

وی افزود: این ظرفیت را در گام اول باید به ۷۰۰ لیتر برسانیم که این امر نیاز به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و یک هزار میلیارد دیگر نیز تا پایان تابستان به این پروژه تزریق خواهد شد که مشکل آبی جمعیتی معادل نیمی از جمعیت استان را حل خواهد کرد.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: مردم این استان ۲۵ هزار هکتار باغ در حاشیه زاینده رود اجرا کردند که اگر مسائل آبی در کف خیابان مطرح شوند زندگی این مردم به چالش کشیده خواهد شد لذا در کمال آرامش ولی پرقدرت در این حوزه فعالیت می‌کنیم.

رشد ۷۳ درصدی بودجه عمرانی در چهارمحال و بختیاری 

یحیی رمضانی در ادامه این نشست گفت: اعتبارات تملک دارایی‌های استان از یک هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ به یک هزار ۸۷۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است که نشان‌دهنده رشد ۷۳ درصدی بودجه عمرانی است، این افزایش با تلاش‌های استاندار، معاونین و همکاری‌های ملی حاصل شده است.

رمضانی افزود: تأمین اعتبار برای پروژه‌های ملی و استانی به میزان ۲۵۰ میلیارد تومان از محل اوراق قرضه، ۳۷۰ میلیارد تومان برای نهضت ملی مسکن، ۳۰۰ میلیون تومان برای آب‌رسانی، ۷۰ میلیارد تومان برای شرکت برق و ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق برای راه‌آهن انجام شده است. پروژه راه‌آهن نیز با تأیید معاون وزیر راه، مراحل زیرسازی و ریل‌گذاری از ایستگاه شهرکرد به سمت مبارکه را آغاز خواهد کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه مصوب شورای برنامه‌ریزی استان تصریح کرد: رسوب ۲,۸۰۰ میلیارد تومان در شورای برنامه‌ریزی برای پروژه‌های عمرانی استان تصویب شده که تا ۶ شهریور مهلت پرداخت مطالبات پیمانکاران باقی مانده و ضروری است که اسناد و مدارک مربوطه هرچه سریع‌تر تکمیل شود تا از برگشتن منابع مالی به خزانه جلوگیری شود.

جذب ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار فرهنگی و عمرانی

وی در ادامه بیان کرد: از ۸۰ میلیارد تومان اعتبارات فرهنگی و عمرانی، تاکنون ۳۶۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و پروژه‌های مختلف در حال اجرا هستند. همچنین همکاری با وزارت نفت برای تحویل اسناد و پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در دست اقدام است که نیازمند سرعت بیشتر در اجرا خواهد بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تأکید کرد: حفظ جنگل‌های زاگرس، توسعه پایدار استان و نظارت بر روند اجرای پروژه‌ها از موضوعات مهمی هستند که نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و مطالبه‌گری بسیار حیاتی است و امیدواریم این هم‌اندیشی‌ها منجر به پیشرفت و بالندگی استان شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار