آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۲۹۶
در اختتامیه چهارمین جشنواره پژواک؛

رئیس رسانه ملی: رادیو در استفاده از ظرفیت‌های استانی پیشرو بوده است

رئیس رسانه ملی، در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره پژواک، استفاده از ظرفیت‌های استانی را در سایه عدالت و هویت‌محوری، قابل‌توجه دانست و بر بهره‌گیری بیشتر و بهتر از ظرفیت‌های استانی در برنامه‌سازی رادیو تأکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه چهارمین جشنواره پژواک با حضور مدیران، برنامه‌سازان و دوستداران رادیو، شامگاه دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

رئیس رسانه ملی در این مراسم، با قدردانی از دست‌اندرکاران برپایی این رویداد، فضای گرم، صمیمی و بانشاط رادیو را سرمایه و نعمتی بزرگ برای رسانه ملی دانست و گفت: "آنچه از رادیو در ذهن ما نقش بسته، عرق و تعصب، علاقه، ایثار و عشق به کار است. خوشبختانه این فضا همچنان وجود دارد و استقبال از جشنواره پژواک، گواه این حقیقت است. "

وی افزود: "پیش از این، جشنواره فقط در یک رشته برگزار می‌شد، اما امسال با همت و اراده عزیزان برگزارکننده، این جشنواره در حوزه‌های مختلف برنامه‌سازی برگزار شده است که استقبال همکاران نشان‌دهنده عزم جدی، اراده و شور و نشاط تولید در رادیو است. "

جبلی همچنین با بیان اینکه رادیو همیشه منبع خیر و برکت در صداوسیما بوده و در تولید و تربیت نیروی انسانی و ایجاد نشاط در رسانه ملی پیشرو است، تصریح کرد: "امیدوارم این حرکت همچنان ادامه داشته باشد. ضمن خیرمقدم به پیشکسوتان رادیو، عرض ادب می‌کنم؛ زیرا آنان مایه دلگرمی جوانان و نعمتی بزرگ برای رسانه ملی هستند. "

رئیس سازمان صداوسیما، با اشاره به دو محور هویت و عدالت در رسانه ملی، عنوان کرد: "در پرتو این دو محور، شاهد توجه بیشتر و بهتر به استان‌ها، شهر‌ها و مناطق دورافتاده کشور هستیم. توانمندی همکاران ما در مراکز استانی، نمونه‌ای ملموس از ظرفیت‌های استانی است. "

وی ضمن قدردانی از همکاران رادیو‌های استانی که در این جشنواره درخشیدند، افزود: "توجه به ظرفیت استان‌ها باید بیش از پیش باشد. می‌دانم دل همه همکاران ما در صدای جمهوری اسلامی و استان‌ها از رشد و شکوفایی نسل جوان استانی، خوشحال است و همین امر دلمان را به آینده رادیو امیدوار می‌کند. "

جبلی با تأکید بر استمرار این حرکت مبارک، اظهار داشت: "از معاون صدا و همکاران رادیو تشکر می‌کنم که این حرکت و رویه را با برنامه‌ریزی مشترک از سطح کلان در رسانه ملی آغاز کردند. "

رئیس رسانه ملی، با اشاره به برنامه "هفته‌های ایرانی" در سیما، که به‌زودی آغاز می‌شود، گفت: "در این برنامه، همه شبکه‌های سیما موظف‌اند ظرفیت‌های استانی را معرفی کنند. نخستین برنامه به ظرفیت‌های استان خوزستان اختصاص خواهد داشت. "

به گفته جبلی، توجه به ظرفیت استان‌ها حرکتی مبارک است که با در نظر گرفتن سال حمایت از تولید، به توسعه استان‌ها و برجسته کردن توانمندی‌هایشان کمک می‌کند. وی رادیو را پیشگام این حرکت دانست و تأکید کرد: "رادیو این حرکت را آغاز کرده است و در این مسیر پیشرو بوده است. "

او افزود: "هیئت داوری این جشنواره، با انصاف و نگاهی حرفه‌ای، ظرفیت‌های استانی را شناسایی و به میدان شنیده‌شدن و دیده‌شدن آورده است که جای تقدیر دارد. "

رئیس رسانه ملی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از "این ظرفیت اقیانوس بیکران" در مذاهب، آیین‌ها، اقلیم‌ها و عناصر هویتی سرتاسر کشور، افزود: "آنچه با شعار عدالت به آن می‌پردازیم، تنها قطره‌ای از ظرفیت‌های ایران اسلامی است. امیدوارم روزی برسد که بخش بیشتری از تولیدات رسانه ملی به شبکه‌های استانی اختصاص پیدا کند. "

جبلی با یادآوری رویداد‌های سال گذشته رسانه، اظهار داشت: "سال ۱۴۰۳ را در شرایط بسیار خاصی سپری کردیم. سالی پرتنش و حادثه‌خیز بود. ما به شهدای مقاومت، درود می‌فرستیم و این روز‌ها یادآور خاطره شیرین حضور شهید رئیسی در رادیو است که صداقت و یکرنگی او را از نزدیک شاهد بودیم. "

وی ادامه داد: "سال گذشته، رئیس‌جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست‌جمهوری را پشت سر گذاشتیم. رسانه ملی توانست در این بخش، کارنامه‌ای درخشان از خود به جا بگذارد و در سایه تدابیر رهبر معظم انقلاب، تنش‌های بین‌المللی را پشت سر گذاشتیم. "

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به مدیریت بحران در رسانه، گفت: "حوادث و بحران‌ها هرچقدر سخت‌تر باشند، آموزنده‌ترند. تجربه‌ای که همکاران ما در صداوسیما و فضای مجازی برای مدیریت بحران کسب کرده‌اند، باید موتور محرک برنامه‌های تحولی ما باشد. "

جبلی ادامه داد: "امیدواریم کشور از توسعه، بالندگی و آرامش بیشتری برخوردار شود. پشت سر گذاشتن این تجربه‌های سخت، برای ما مدیران رسانه‌ای و خبرنگاران، گنجینه‌ای ارزشمند است. "

وی خاطرنشان کرد: "رادیو، رسانه بحران است؛ چراکه سریع‌ترین وسیله برای دسترسی به آنتن در زمان بحران به شمار می‌رود. "

در ادامه، رئیس رسانه ملی بر گردآوری و مکتوب کردن تاریخ شفاهی رسانه ملی درباره بحران‌های سال ۱۴۰۳ تأکید کرد.

جبلی با اشاره به حساسیت‌ها در مسیر تحول صداوسیما و اهمیت ویژه مقطع کنونی، گفت: "در دورانی هستیم که چالش‌های فرهنگی ناشی از تحولات فناوری، تغییرات نسلی و محصولات رسانه‌ای، کار را برای ما حساس‌تر کرده است. "

رئیس رسانه ملی ابراز امیدواری کرد که این سازمان، به‌عنوان رسانه‌ای مرجع، وظیفه هدایت فرهنگی جامعه و همراهی با نسل‌های جدید را به انجام برساند و در رقابت‌ها و تحولات پیش رو همچنان پیشگام باشد.

وی با تأکید بر لزوم خلاقیت و نوآوری در برنامه‌سازی و میدان دادن به نسل‌های جدید، افزود: "استفاده از هوش مصنوعی در حوزه برنامه‌سازی و پژوهش، غیرقابل‌انکار است و باید سریع‌تر از رقبا در این عرصه‌ها پیشرو باشیم. رادیو همواره نشان داده که در به‌کارگیری ظرفیت‌های جدید پیشگام است. "

جبلی در پایان، با قدردانی از هنرمندان نمایش رادیو، گفت: "از عزیزان نمایش رادیو به‌طور خاص تشکر می‌کنم. خلاقیت نمایشی در رادیو، با وجود محدودیت‌ها، قابل‌تحسین است. "

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار