آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۴۳۵
دانشجو گزارش می‌دهد؛

آثار تازه متولد‌ جهاد و مقاومت در نمایشگاه کتاب / از عربیکا تا اردوگاه مخفی

سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران آثار تازه‌ای برای علاقه‌مندان به روایت‌های جهاد و مقاومت دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب‌خوان‌هایی که روایت‌های میدان مقاومت را دوست دارند، با سرگذشت شهدا همراه می‌شوند و می‌خواهند مدافعان دین و وطنشان را بشناسند؛ تازه‌ترین کتاب‌های این حوزه را در غرفه‌های نمایشگاه کتاب تهران پیدا می‌کنند.

عربیکا

بعید به نظر می‌رسد کسی به ادب پایداری علاقه‌مند باشد و غرفهٔ سوره مهر را زیر و رو نکند.

انتشارات سوره مهر اثر تازه‌ای از نویسندهٔ «نخل و نارنج» به نمایشگاه می‌آورد. «عربیکا» روایت وحید یامین‌پور از سفر به لبنان است که سال ۱۴۰۳ به چاپ رسید. او از تجربهٔ دیدارش با دبیرکل حزب‌الله لبنان و همچنین روز‌های پس از شهادت سیدحسن نصرالله در لبنان می‌گوید.

وبگاه رسمی نشر سورهٔ مهر در معرفی عربیکا نوشته‌است:

عربیکا برای کسانی که از تاریخ آغاز مقاومت لبنان و فلسطین بی‌اطلاع هستند، به‌خوبی روند شکل‌گیری و تداوم این مقاومت را توضیح می‌دهد و تصویری روشن از چگونگی رسیدن به این نقطه از ایستادگی را ارائه می‌کند.

 

تو زودتر بکش ۴

جلد چهارم «تو زودتر بکش» یکی از کتاب‌های جدید انتشارات شهید کاظمی است که در یک سال گذشته به چاپ رسیده‌اند.

مجموعه تو زودتر بکش گفته‌های برگمن، محقق اسرائیلی از ترور‌های موساد است.

وجه تمایز و جذابیت این کتاب آنجاست که نویسنده از تعداد زیادی اسناد محرمانه و مصاحبه‌های مستقیم با عناصر سازمان استفاده کرده است و اطلاعات دست اول و نادر ارائه می‌دهد.

طرفداران روایت‌های امنیتی، با کتاب «تو زودتر بکش» زاویه روایتی متفاوت از پشت پرده عملیات‌های موساد را می‌خوانند.

 

پس از دیوار

اثر برگزیده جایزه سال دفاع مقدس در بخش زندگینامه داستانی، کتابی است با قصهٔ عباس برهانی آزادهٔ جنگ تحمیلی به نام «پس از دیوار».

بنیاد فرهنگی روایت فتح، ناشر پرکار و پرسابقه ادبیات پایداری، هرسال کتاب‌های تازه‌ای منتشر می‌کند از داستان‌های هشت سال دفاع مقدس تا شهدای ترور و مدافعان حرم. «پس از دیوار» از چاپ اولی‌های سال ۱۴۰۳ است که در کنار دیگر آثار تازه منتشر شده در غرفه روایت فتح عرضه می‌شود.

این داستان، دشواری‌های زندگی یک‌اسیر در اردوگاه را می‌گوید، اما بیشتر از دیوار و حبس و حصار، شمارا به یاد امید و ایمان می‌اندازد.

«این قصه همان شرایط جنگی است؛ در سخت‌ترین حالت ممکن. برای عبرت گرفتن همه کسانی که دورشان را دیوار کشیده‌اند و برای ناامید کردن‌شان، از پیاده کردن هیچ ترفندی کوتاهی نمی‌کنند. تلاشی کوتاه برای آنکه فراموش نکنیم: فقط کسانی می‌توانند صلح برقرار کنند که یک جایی با خودشان جنگیده باشند.». چندخط از پس از دیوار

 

اردوگاه مخفی

کتاب اردوگاه مخفی قصهٔ دیگری است از روزگار اسارت محمد میرزایی رزمنده‌ای که دوران سربازی اش را در جبهه می‌گذراند و دو سال در اسارت بعثی‌ها می‌ماند. وجه تسمیه کتاب آن است که «اردوگاه شماره ۱۲ تکریت» جایی است که از نگاه صلیب سرخ مخفی می‌ماند و دو سال محمد میرزایی را مفقودالاثر نگه می‌دارد.

سرباز قصه که دورانی را در اردوگاه‌های نگهداری اسرای عراقی در ایران گذرانده است؛ دو سال را در جمع اسیران و خاک کشور مهاجم می‌ماند. او در این مسیر پر حادثه درگیر مقایسه‌ای می‌شود بین وضعیت خودش در ناکجاآباد عراق و شرایط اسیران عراقی در پادگان حشمتیه تهران با سهمیهٔ دخانیات.

کتاب سرگذشت آزاده محمد میرزایی را در غرفهٔ انتشارات میراث اهل قلم نمایشگاه کتاب تهران خواهید یافت.

 

ستاره می‌بارید

«دیشب باران زده بود و حیاط هنوز بوی نم باران می‌داد. درخت توت و گلدان‌های دورتادور حیاط هم سیر آب خورده بودند از باران. مسعود از این دیوار به آن دیوار برایمان سایه‌بان درست کرده بود. دستمان نوچ شده بود آنقدر گردو گذاشته بودیم لای خرما. این هم از آن نذر‌های عجیب و غریب بود که دامنمان را گرفته بود. یکی از همسایه‌ها یک وانت خرما و دو کیسهٔ بزرگ کردو خالی کرد توی خانه که قربان دستتان، برای ماه رمضان رزمنده‌ها گردو و خرما درست کنید.»

زندگی‌هایی که در روزگار جنگ گذشته‌اند حماسه‌هایی آفریدند در میدان نبرد و حماسه‌هایی رقم زدند درون خانه ها. «ستاره می‌بارید» داستان جنگ است، اما به لطافت زنان صبور ایران. قصه انتظار مادران، همسران و خواهران سربازان ایران به قلم فاطمه سلیمانی را می‌توانید از غرفهٔ انتشارات ۲۷ بعثت دریافت کنید.

نشر ۲۷ بعثت با تاکید بر تولید آثار ادبیات پایداری و زندگی‌نامهٔ شهدا، با مجموعه‌ای از نوکتاب‌های مقاومت به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار