
ادارات پرمصرف مرکزی در تیررس قطع برق قرار گرفتند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، در نشست خبری با محوریت گذر از پیک مصرف ۱۴۰۴ گفت: برق ۱۹ مشترک صنعتی از طریق منطقهای باختر تأمین میشود و ۶۵ درصد مصرف برق استان در بخش مولد است که با احتساب برق منطقهای باختر به ۸۲ درصد میرسد.
وی افزود: یکهزار و ۸۰۰ مشترک اداری داریم که برای بیش از هزار و ۱۰۰ مورد کنتور هوشمند نصب شده و ادارات پرمصرف با قطع برق مواجه میشوند.
محمودی با اشاره به مصرف روزانه ۱۰۵۰ مگاوات در پیک، از پیشبینی ۱۴ پروژه وزارت نیرو در تولید، انتقال و توزیع خبر داد و گفت: استان مرکزی با ۶۰۰ مگاوات ناترازی از ناترازترین استانهاست.
وی اظهار کرد: مصرف برق از سال ۵۷ تاکنون دو برابر شده و در سال گذشته به ۶۵۳۷ مگاوات رسید.
۳۴ درصد برق خانگی توسط ۲۰ درصد مشترکان پرمصرف مصرف میشود؛ برای مشترکانی با مصرف بیش از چهار برابر الگو، کنتور هوشمند نصب شده و در صورت عدم رعایت، برق قطع میشود. از ۶۷۳ هزار مشترک، ۱۳۵ هزار مشترک بالاتر از الگو مصرف میکنند.
محمودی گفت: ۳۶ برنامه برای مدیریت مصرف تدوین شده و ادارات باید طی سه سال آینده به پنل خورشیدی مجهز شوند؛ تاکنون ۴۳ اداره با تولید ۱۱۳۰ کیلووات مجهز شدهاند.
وی افزود: صنایع ملزم به ایجاد نیروگاههای تجدیدپذیر هستند. همچنین، ۱۰۰ هزار مشترک تجاری باید از ساعت ۱۳ تا ۱۷ فعالیت خود را متوقف و مصرف برق را کاهش دهند.
کارنامه مصرف ادارات به استانداری ارائه میشود و شرکت توزیع برق ۶ هزار میلیارد ریال از مشترکان، عمدتاً صنعتی، طلب دارد.
وی گفت: مصرف یک ماینر برابر با ۱۰ واحد مسکونی است و تاکنون ۱۶ هزار و ۶۲۵ دستگاه کشف شده است.