آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۷۸۴

بیانیه هفت کشور اروپایی در حمایت از غزه: در برابر این فاجعه انسانی سکوت نمی‌کنیم

روسای دولت ۷ کشور اروپایی در بیانیه‌ای از غزه حمایت کرده و خواستار رفع محاصره آن شدند.
بیانیه هفت کشور اروپایی در حمایت از غزه: در برابر این فاجعه انسانی سکوت نمی‌کنیم

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رهبران ایرلند، اسپانیا، ایسلند، لوکزامبورگ، مالت، نروژ و اسلوونی در بیانیه‌ای محاصره غزه و حملات رژیم صهیونیستی در این باریکه را محکوم کرده و تاکید کردند که در برابر این «فاجعه که به دست انسان ساخته شده» سکوت نخواهند کرد.

در این بیانیه آمده است: تا کنون ۵۰ هزار نفر از مردم غزه در حملات اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند و اگر اقدام فوری صورت نگیرد، در روز‌ها و هفته‌های آینده تعداد بیشتری بر اثر گرسنگی شدید جان خود را از دست خواهند داد.

این بیانیه از رژیم اسرائیل می‌خواهد حملات خود را متوقف کرده و محاصره باریکه را کاملا لغو کند.

رژیم اسرائیل بیش از ۷۳ روز است که از ورود مواد غذایی، آب و دارو به غزه جلوگیری کرده و یک بحران انسانی را رقم زده است. سازمان ملل هشدار داده از اکنون تا ماه سپتامبر، هر لحظه ممکن است قحطی در غزه را رسما اعلام کند. قحطی بدترین سطح گرسنگی است، وضعیتی که مردم با کمبود شدید مواد غذایی، سوء تغذیه گسترده و میزان بالای مرگ و میر ناشی از گرسنگی مواجه هستند. قحطی فقط به معنای گرسنگی مردم نیست بلکه بدترین وضعیت اضطراری بشردوستانه بوده و نشان دهنده فروپاشی کامل دسترسی به غذا، آب و سیستم‌های لازم برای بقا است.

به گفته سازمان بهداشت جهانی بهداشت، از زمان آغاز محاصره کامل اسرائیل در ماه مارس، حداقل ۵۷ کودک فلسطینی بر اثر سوء تغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار