آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۲۱۷
یادگاری رئیسی به خراسان شمالی؛

احقاق مطالبه چند ساله بجنوردی‌ها توسط شهید خدمت/ پروژه‌ای که ماندگار شد

پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی و اجبار این شرکت به عدم استفاده از آب‌های زیرزمینی با کیفیت که سال‌ها مطالبه مردم بجنورد بود، در نهایت با دستان شهید رئیسی اجرایی شد؛ پروژه‌ای که به افتتاح توسط خود او نرسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو؛ یادگاری گرفتن برای همه ما با ارزش است؛ یادگاری نشان می‌دهد که ما چقدر برای طرف مقابل ارزشمند هستیم؛ هر چه این علاقه و محبت دو طرف بیشتر باشد، فرد سعی می‌کند بیشتر خودش را در خدمت طرف مقابل بگذارد تا او لبخندی روی لبانش قرار بگیرد.

اغلب این ارتباطات بین دو فرد حقیقی است، اما گاهی نیز یک ارتباط مستحکم‌تر رخ می‌دهد که شاید به راحتی برای همه ما قابل لمس نباشد؛ ارتباط بین مسئول با مردم! در نگاه نخست نه تنها این عشق و علاقه را باور نمی‌کنیم بلکه شاید آن را تمسخر کنیم، اما وقتی نمونه‌هایی همچون شهید رجایی را می‌بینیم، بیشتر درک می‌کنیم که عشق به مردم باعث خدمات بزرگی خواهد شد.

اما نیاز نیست برای درک این موضوع به دهه‌ها قبل و شهید رجایی و بهشتی برگردیم؛ کافیست خاطرات سال قبل را مرور کنیم تا ببینیم یک مسئول چطور می‌تواند خواب را برای خدمت به مردم، بر چشمان خود حرام کند.

شهید آیت الله رئیسی، شهید خدمت که اردیبهشت سال قبل جان خود را در حین بازدید از دورترین روستا‌های کشور از دست داد، یکی از همین دست افراد است؛ فردی که شب و روز خود را یکی کرده بود تا بتواند دردی از مردم را دوا کند؛ استان به استان، شهر به شهر و در بسیاری از موارد روستا به روستا می‌گذشت تا هر طور شده حتی یک قدم به نفع مردم بردارد.

شهید رئیسی در یکی از این سفرها، به خراسان شمالی آمد؛ استانی محروم از زیرساخت و دور از توسعه که مشکلات متعددی را تجربه می‌کرد و البته همچنان می‌کند؛ شهید خدمت در سفر خود به استان برنامه‌های متعددی داشت؛ از دیدار عمومی تا نشست با نخبگان و بازدید از پروژه‌های مختلف شهری و استانی.

شهید رئیسی که فردی نکته بین و دقیق بود، در بازدید از شرکت پتروشیمی خراسان که در چند کیلومتری بجنورد مستقر است، موضوع خاصی را مشاهده کرد؛ این شرکت آب با کیفیت زیرزمینی را استفاده و از چرخه بهره مندی خارج می‌کرد؛ این موضوع زمانی عجیب‌تر می‌شد که مردم بجنورد از کیفیت آب شرب به شدت گلایه داشتند و از همه جالب‌تر بلا استفاده بودن پساب شهر بود.

کد ویدیو

رئیس جمهور شهید در این بازدید تاکید کرد که آب وجود دارد، اما مدیریت آب نداریم؛ او همانجا دستور انتقال پساب به پتروشیمی را صادر کرد و دولت و این شرکت را موظف به اجرا آن دانست. شهید رئیسی این موضوع را به اعتبارات دولتی هم موکول نکرد و می‌بایست پتروشیمی از محل درآمد‌های خود، هزینه انتقال پساب را متقبل شود.

کمتر از دو سال از این دستور گذشت؛ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ بود که استاندار وقت خراسان شمالی در مصاحبه‌ای اعلام کرد مقدمات افتتاح بزرگترین پروژه آبی زیست محیطی شرق کشور چیده شده و تنها اتصالات شبکه باقی مانده؛ استاندار اعلام کرد که در سفر بعدی رئیس جمهور به خراسان شمالی که در آینده خیلی نزدیک رخ می‌دهد، این مطالبه دیرینه فعالان محیط زیست، فعالان اجتماعی و رسانه‌ای و مردم محقق می‌شود.

اما به ناگهان یک خبر بسیار تلخ مردم را بهت زده کرد؛ مردم خراسان شمالی دیگر بنا بود میزبان رئیس جمهور باشند، زیرا ایشان در دورترین نقاط کشور، به شهادت رسیده بود. به این ترتیب فرصت نشد یادگاری رئیس جمهور با دستان خودش به مردم بجنورد داده شود، اما این مردم خدمات او را فراموش نخواهند کرد. این یادگاری بزرگ طی ماه‌های قبل توسط رئیس جمهور چهاردهم افتتاح و با دستان مسعود پزشکیان، به مردم تحویل داده شد.

 

عملکرد مطلوب شهید خدمت در حوزه مدیریت منابع آبی بجنورد

یوسف مغروری، نایب رئیس شورای شهر بجنورد و عضو شورای عالی استان‌ها در گفت‌و‌گو با دانشجو، با بیان اینکه مفهوم «شهید خدمت» به مسئولانی اطلاق می‌شود که جان خود را در راه حفظ سلامت، امنیت و رفاه جامعه فدا می‌کنند، اظهار کرد: این روحیه در وجود شهید رئیسی و همراهان شهیدش به‌خوبی مشهود بود.

وی افزود: شهید رئیسی علاوه بر روحیه ایثار و فداکاری، دارای تعهد، شجاعت، مسئولیت‌پذیری، انسان‌دوستی، اخلاص در خدمت، ساده‌زیستی، تواضع، خستگی‌ناپذیری، ولایت‌مداری و مردم‌داری بود؛ ویژگی‌هایی که می‌توانند الگوی مناسبی برای نسل جوان در مسیر خدمت به کشور باشند.

مغروری با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم، تصریح کرد: دولت شهید رئیسی در مدت سه سال با وجود چالش‌های متعدد، دستاورد‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف داشت. در حوزه سلامت، مهار بحران کرونا، گسترش زیرساخت‌های درمانی و اجرای پوشش همگانی سلامت از اقدامات مهم بود.

وی ادامه داد: در بخش اقتصادی، کاهش کسری بودجه، مهار تورم، کاهش نابرابری‌ها و نرخ بیکاری، طبق گزارش‌های بانک جهانی و نهاد‌های معتبر بین‌المللی، از موفقیت‌های مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

نایب رئیس شورای شهر بجنورد همچنین به رویکرد فعال دولت سیزدهم در سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، امضای بیش از ۹۶ سند همکاری با کشور‌های مختلف، تحکیم روابط با همسایگان و حضور موفق در اجلاس‌هایی، چون بریکس، نشان‌دهنده عملکرد مؤثر دولت در این عرصه بود.

وی در پایان اظهار داشت: در خراسان شمالی نیز دولت سیزدهم اقدامات مؤثری از جمله توسعه زیرساخت‌های عمرانی به‌ویژه در حوزه راه‌های روستایی، مسکن، آموزش و مدیریت منابع آبی انجام داد. در بخش اقتصاد و اشتغال‌زایی، احیای صنایع راکد، ایجاد فرصت‌های شغلی، توسعه تعاونی‌ها، افزایش صادرات و مهار تورم، باعث کاهش نرخ بیکاری در استان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار