آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۲۹۹

نظام بانکی البرز نیازمند بازنگری در توزیع شعب و تسهیلات است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با انتقاد از عدم تناسب خدمات بانکی با جمعیت رو به رشد استان، خواستار نگاه ویژه بانک مرکزی و تسهیل روند ارائه تسهیلات به کارآفرینان و اقشار خاص شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزت اله افضلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز صبح امروز در نشست شورای هماهنگی بانک‌های استان که در سالن جلسات بانک ملی برگزار شد، با قدردانی از عملکرد شبکه بانکی در سال گذشته، اظهار کرد: با وجود همه تنگناهای مالی، همراهی بانک‌های البرز در مسیر رشد اقتصادی محسوس بوده اما همچنان با استانداردهای متناسب با جمعیت استان فاصله داریم.

وی با اشاره به افزایش جمعیت استان البرز افزود: خدمات بانکی، به‌ویژه در حوزه تعداد شعب و حجم تسهیلات، باید متناسب با این رشد توسعه یابد. در حال حاضر ظرفیت شبکه بانکی پاسخگوی نیازهای واقعی استان نیست و انتظار می‌رود بانک مرکزی با نگاهی ویژه به این موضوع ورود کند.

افضلی همچنین با انتقاد از برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات به‌ویژه در حوزه‌های اشتغال‌زایی مددجویان بهزیستی و کارآفرینان بر ضرورت اتخاذ سیاست‌های تشویقی تأکید کرد و گفت: باید علاوه بر نظارت، بانک‌ها را به ارائه تسهیلات هدفمند و مؤثر ترغیب کنیم.

وی یکی از راهکارهای بهبود فضای کسب‌وکار در استان را راه‌اندازی پنجره واحد خدمات مالی عنوان کرد و گفت: این اقدام، با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها می‌تواند مسیر سرمایه‌گذاری را تسهیل کند. همچنین ایجاد صندوق‌های مشترک و افزایش تسهیلات توسعه‌ای بخشی از مشکلات موجود را کاهش خواهد داد.

افضلی در بخش دیگری از سخنان خود به تفاوت عملکرد بانک‌ها در نسبت تسهیلات به سپرده اشاره کرد و افزود: برخی بانک‌ها عملکرد مطلوب‌تری داشتند و همراهی بیشتری با اهداف توسعه‌ای استان نشان دادند اما برای تحقق اهداف تعیین‌شده در سال ۱۴۰۴، نیازمند هم‌افزایی بیشتر هستیم.

وی ادامه داد: با تلاش مضاعف نظام بانکی، حمایت دولت و فعال شدن ظرفیت‌های تولیدی، سال ۱۴۰۴ به‌عنوان «سال سرمایه‌گذاری»، نقطه عطفی در مسیر رشد اقتصادی استان البرز باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار