آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۷۲

تله‌کابین یاسوج روی ریل اجرا/ فاز نخست با پل معلق در دست ساخت

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در آیین بزرگداشت هفته میراث فرهنگی با تأکید بر نقش هویت‌ساز میراث تاریخی، از واگذاری ۲۵ بنای تاریخی به بخش خصوصی، پیشرفت ۹۵ درصدی یک پروژه بزرگ و حمایت از صنایع دستی و گردشگری طبیعی به‌عنوان گام‌های مهم در توسعه فرهنگی و اقتصادی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در آیین بزرگداشت هفته میراث فرهنگی با اشاره به اهمیت زنده نگه‌داشتن آثار تاریخی و فرهنگی، بر لزوم استفاده از این ظرفیت‌ها در مسیر توسعه فرهنگی و اقتصادی استان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه «میراث فرهنگی شناسنامه هویتی ماست» گفت: همه ما دارای شناسنامه‌ای هستیم که هویتمان را مشخص می‌کند و این تاریخ و فرهنگ، بخشی از هویت ملی ماست. باید از گذشته باشکوه خود برای ساختن آینده بهره بگیریم.

امیر حسینی با قدردانی از نقش خبرنگاران در پاسداری از تمدن و تاریخ، آنان را «صدای گویای تاریخ» دانست و افزود: امیدواریم با همکاری رسانه‌ها و اصحاب فرهنگ، بتوانیم گام‌های موثری در معرفی هویت استان برداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه از برنامه واگذاری ۲۵ بنای تاریخی به بخش خصوصی در سال جدید خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت اعتبارات استانی و ملی، واگذاری این آثار از طریق صندوق احیا به بخش خصوصی می‌تواند گامی مؤثر در حفظ و بهره‌برداری خردمندانه از میراث فرهنگی باشد.

وی با اشاره به پروژه‌ای که از سال ۱۳۸۸ آغاز شده و اکنون با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره‌برداری قرار دارد، گفت: اگرچه به دلایلی در گذشته به بهره‌برداری نرسیده، اما امیدواریم با تأمین اعتبار در دولت فعلی، شاهد افتتاح این مجموعه ارزشمند باشیم.

امیر حسینی همچنین به پروژه‌های احیای بافت تاریخی بلادشاپور و بازارچه صنایع دستی در این منطقه اشاره کرد و افزود: بازارچه صنایع دستی به‌زودی وارد مرحله مناقصه خواهد شد که نقش مهمی در حمایت از هنرهای سنتی و صنایع دستی شهرستان خواهد داشت.

وی از بافت تاریخی آرو در منطقه سد کوثر نیز به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری یاد کرد و خواستار حضور فعال‌تر بخش خصوصی در احیا و بهره‌برداری از این بناها شد.

در بخش دیگری از سخنانش امیرحسینی به موضوع زیباسازی شهری و مقابله با آلودگی‌های محیطی در ورودی و خروجی شهرها اشاره کرد و از مردم و نهادهای محلی خواست تا در حفظ زیبایی و پاکیزگی شهرها مشارکت داشته باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری طبیعی و آبی در شهرستان‌های مختلف، از جمله گچساران و دیشموک، خواستار توجه ویژه به سرمایه‌گذاری در این حوزه شد و گفت: اگر زیرساخت‌های گردشگری مهیا شود و شناخت درستی از ظرفیت‌ها ایجاد گردد، شاهد رونق اقتصادی چشمگیری در این مناطق خواهیم بود.

در پایان این نشست، در پاسخ به سؤال خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو درباره وضعیت پروژه تله‌کابین یاسوج، حسینی اعلام کرد: سرمایه‌گذار پروژه تنگ مهریان در حال اجرای فاز اول، شامل پل معلق است و مطالعات مربوط به ادامه طرح نیز در دست انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار