آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۶۹۹

مرکز نجات فرزندان سقط "نفس" در علی‌آباد کتول راه‌اندازی شد

فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: به مناسبت هفته جوانی جمعیت، مرکز نفس (نجات فرزندان سقط) شهرستان علی‌آباد کتول به منظور ارائه خدمات پزشکی، مشاوره، آموزشی و فرهنگی به والدین برای جلوگیری از سقط جنین سالم و کمک به جوانی جمعیت راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو؛ سرتیپ دوم پاسدار علی ملک شاهکوهی در گفت‌وگو با اصحاب رسانه اظهار کرد: باید با عملیات جهادی، روحیه مجاهدانه و تلاش شبانه‌روزی پای‌کار جلوگیری از سقط‌های عمدی بیایم و برای جوانی جمعیت از طریق مشاوره با زوجین کار کنیم.

فرمانده سپاه نینوا افزود: بخشی از چالش‌های مرتبط با پیری جمعیت که یکی از دغدغه‌های اصلی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بوده، افزایش سن ازدواج، کاهش فرزندآوری است که عوامل گوناگونی دارد؛ اما مأموریت اصلی مراکز نفس مشاوره به زوجینی است که به‌عمد می‌خواهند فرزندان خود را سقط کنند .

 ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گلستان بیان داشت: طی سال گذشته مراکز نفس استان به بیش از ۲۰۰ زوج مشاوره دادند تا از سقط‌جنین جلوگیری کنند و تاکنون ۱۱۳ کودک که بنا بود عامدانه سقط شوند، به برکت خداوند متعال و تلاش مراکز نفس به دنیا آمده‌اند .

وی ادامه داد: در مرکز نفس پزشکان، ماماها، مشاوران و روانشناسان و گروه نهضت پیشرفت بانوان با ارائه خدمات به گروه هدف، کمک می‌کنند جان حداقل یک کودک را نجات دهند.

سرتیپ دوم پاسدار علی ملک شاهکوهی با اشاره به اهداف تشکیل مرکز نفس در استان ها، یادآورشد: مراکز مردمی نفس با هدف نجات فرزندان سالم از سقط عمدی جنین راه اندازی شده است و در این راستا از همه ظرفیت‌های تخصصی و فوق تخصصی، توانمندی‌های اجتماعی در ابعاد درمانی، تشخیصی، حمایتی و مشاوره‌ای برای حفظ جان انسان‌ها استفاده می‌شود.

وی افزود: جدای از ارایه خدمات مشاوره ای رایگان، این مرکز رایزنی هایی با مطب ها و مراکز درمانی برای ارایه خدمات درمانی با تخفیف به مادران بادار انجام داده است.

سرتیپ دوم پاسدار علی ملک شاهکوهی تصریح کرد: حمایت های این مرکز با کمک های دانشگاه علوم پزشکی گلستان از مادران باردار بی بضاعت شامل هزینه های درمانی بعد از زایمان نیز می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار