آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۸۱۵

حامد جعفری دبیر جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان شد

با صدور حکمی از سوی رئیس سازمان سینمایی، حامد جعفری به عنوان دبیر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در حکم رائد فریدزاده خطاب به مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی آمده است: «نظر به تخصص، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان دبیر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از پروردگار متعال و با اتخاذ تدابیر لازم در ارتقاء سطح کیفی آثار برای کودکان و نوجوانان به عنوان مهمترین سرمایه‌های حیاتی کشور و به کارگیری تجارب دوره‌های پیشین و ارزیابی ظرفیت‌های موجود و با همراهی شورای محترم سیاستگذاری و مشارکت فعالان سینمایی حوزه، شاهد برپایی با شکوه رویداد مهم ملی و بین‌المللی باشیم. توفیق شما را از درگاه الهی مسئلت دارم.»

حامد جعفری مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، تهیه‌کننده سینما و انیمیشن متولد سال ۱۳۶۴، دانش‌آموخته مدیریت ارشد کسب و کار در صنایع فرهنگی و رشته اقتصاد است. جعفری فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۷ با تهیه‌کنندگی انیمیشن، در سینما آغاز و از سال ۱۳۹۱ تاکنون عضو صنف تهیه‌کنندگان سینمای ایران و خانه سینما است. او تهیه‌کنندگی پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین انیمیشن‌های تاریخ سینمای ایران یعنی «شاهزاده روم» و «فیلشاه» و «بچه زرنگ» را برعهده داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار