آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۹۷۵

قاریان در تبلیغات قرآنی به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اعظم (ص) توجه کنند

حجت‌الاسلام نواب سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با اعضای کاروان قرآنی نور گفت: قاریان در تبلیغات قرآنی در مدینة‌النبی (ص) باید به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اسلام (ص) توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی‌فقیه در سازمان حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی با جمعی از قاریان و حافظان کاروان قرآنی نور که برای اجرای کرسی و محافل قرآنی به همراه حاجیان امسال به مکه و مدینه اعزام شده‌اند، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

نواب در این دیدار پس از شنیدن سخنان تعدادی از اعضای کاروان قرآنی نور، با اشاره به سیاست‌های بدخواهان اسلام برای القای توهم جدایی شیعه از قرآن و فاصله افکندن میان اهل سنت و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، گفت: این یک سیاست محوری برای بدخواهان اسلام در طول تاریخ، به ویژه در قرن اخیر، بوده است تا این‌گونه القا کنند که شیعه فقط با اهل بیت (ع) پیوند خورده و نسبتی با قرآن کریم ندارد؛ اما منش اهل بیت (ع) و علمای تاریخ تشیع و تدابیر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، این توطئه و تبلیغ را خنثی کرد.

وی درباره توجه ویژه شیعه به قرآن، به ذکر چند نمونه تاریخی از صدر اسلام تا تاریخ معاصر پرداخت و گفت: نمونه‌های این موضوع فراوان است، به عنوان مثال یکی از ویژگی‌های «فضه»، کنیز حضرت صدیقه طاهره (س)، تکلم با قرآن بود. ایشان دو دهه از حیات خویش را به این نحو سپری کرد و بسیاری از سخنان و پاسخ دادن‌های ایشان به سوالات با آیات قرآن مجید بود، در عصر حاضر هم می‌بینیم وقتی سیدمحمدحسین طباطبایی، حافظ قرآن به عربستان آمده بود، در جلسه‌ای که برخی مقامات عربستان حضور داشتند، سوالات را با قرآن پاسخ داد و بسیاری از حاضرین در جمع از میزان تسلط وی به قرآن، متعجب بودند.

سرپرست حجاج ایرانی با تأکید بر ضرورت تقویت مستمر ارتباط با قرآن کریم، تأکید کرد: برای تعمیق این ارتباط، باید ابتکارات هم روزبه‌روز بیشتر و جذاب‌تر شود، اگرچه تعداد حاضران در برنامه‌ها بسیار مهم است، اما کیفیت کار اهمیت بالاتری دارد و به همین دلیل باید در مراسم‌ها به تأثیرگذاری توجه جدی داشت.

وی با اشاره به اینکه قاریان در تبلیغات قرآنی در مدینة‌النبی (ص) باید به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اسلام (ص) توجه ویژه‌ای داشته باشند، گفت: این امر مهم است چرا که ممکن است شنیدن یک آیه و تدبر در آن، زندگی یک انسان را متحول کند. همچنین قاریان در مکه نیز به سیره و منش حضرت ابراهیم (ع) به عنوان بنیانگذار کعبه به طور جد بپردازند.

یادآور می‌شود، کاروان قرآنی نور متشکل از یک گروه ۲۰ نفره شامل ۱۴ قاری، یک گروه تواشیح پنج نفره و یک حافظ کل قرآن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار