آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۰۶۲
دبیراسبق تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی:

سه ویژگی برجسته شهید رئیسی؛ مردم‌داری، دغدغه‌مندی و نزدیکی به مردم

شهید رئیسی مردم‌دار بودند و دغدغه‌ی مردم داشتند. اگر از ایشان درخواستی مطرح می‌شد، دستور به واگذاری نمی‌داد و شخصاً در پیگیری امور حضور فعال داشت.

امین سلیمی، دبیراسبق تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی در نشست «پرسش و پاسخ با فعالین امروز و دانشجویان دیروز»، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو گفت: مرحوم شهید رئیسی، مانند همه روسای جمهور خوب، ویژگی‌های مثبت و منفی داشتند؛ هم اقدامات درست و هم اقدامات غلط. اما اگر بخواهم یکی از ویژگی‌های برجسته ایشان را بگویم، باید بگویم که در سه سالی که دولت آقای رئیسی روی کار بود و ما نزدیک بودیم و فعالیت‌های دولت را پوشش می‌دادیم و در جریان آن بودیم، یک ویژگی شخصی که خود مرحوم شهید رئیسی داشت، مردم‌داری بود. دغدغه‌ی مردم داشتند و با مردم مانوس بودند؛ مشکلات را می‌شنیدند و این خود داستانی است؛ خصلتی بود که در ایشان پررنگ بود.

 

این موضوع چه از نظر ظاهری، و چه در سفر‌های استانی کاملاً دیده می‌شد؛ جایی که باید جای مردم را ببینیم، برویم حرف بزنیم و زمامداران و حاکمانشان را ملاقات کنیم. هم در سطح کلان، سیاست‌گذاری می‌کرد و اتفاق‌هایی رقم می‌زد که برای کارگران و معلمان می‌افتاد، همه اینها در نظر شهید رئیسی مهم بود و می‌دانست که مردم اهمیت دارند. این توان بسیج‌کنندگی و پیگیری را داشت که اگر به ایشان می‌گفتند فلان کار را انجام بده، نمی‌گفت بروید انجام دهید، خودش می‌ایستاد و پیگیری می‌کرد، حتی با دانشجویان نیز چنین رفتاری داشت.

 

تفاوت دیگر آقای رئیسی در برخورد با رسانه‌ها بود؛ شاید بتوان گفت که علی‌رغم اتفاقاتی که می‌افتاد، من نمی‌دیدم که ایشان پیگیری کند برای برخورد‌های امنیتی، قضایی یا پادگانی با یک رسانه یا تشکل؛ این موضوع در خود ایشان و در مجموعه دولت کمرنگ بود و بنایی بر مدارا و تعامل داشتند.

 

کد ویدیو
 
 .نشست پرسش و پاسخ آزاد دانشجویان با ادوارتشکیلاتی، به همت تشکل دانشجویی عدالت خواه دانشگاه آزاد اسلامی یزد در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار