آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۰۸۵

خواستار توسعه روابط اقتصادی و سیاسی با اقلیم کردستان هستیم

دبیر شورایعالی امنیت ملی بر ضرورت توسعه روابط اقتصادی همپای روابط سیاسی با اقلیم کردستان عراق تأکید کرد و گفت: ایران محدودیتی برای مبادلات تجاری و ترانزیت با اقلیم کردستان ندارد.
خواستار توسعه روابط اقتصادی و سیاسی با اقلیم کردستان هستیم

به گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، علی اکبر احمدیان در دیدار نیچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق افزود: برای ایران، امنیت و ثبات در عراق و اقلیم کردستان یک اصل است و ما همواره حامی مردم منطقه بوده‌ایم.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با اشاره به اینکه همه اقوام و مذاهب در عراق برادران نزدیک ایران هستند، خاطرنشان کرد: این اقوام روابط ریشه‌دار تاریخی با مردم ایران دارند و اکنون نیز بین مردم ما و شما پیوند مستحکم عاطفی و دینی برقرار است.

در این دیدار نیچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به عراق و اقلیم کردستان گفت: پس از این سفر فصل جدیدی از همکاری‌ها گشوده شده است که نتایج آن برای مردم ملموس خواهد بود.

بارزانی همچنین بر افزایش تعاملات دو کشور در ابعاد مختلف از جمله در حوزه‌های اقتصادی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار