آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۸۴۹

حماس: جامعه جهانی برای توقف جنگ و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه اقدام کند

جنبش حماس با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح گرسنگی در کنار کشتار روزانه فلسطینی‌ها زیر آتش ارتش این رژیم از جامعه جهانی خواست بر اقداماتش برای توقف جنگ و ورود فوری و بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بیفزاید.
حماس: جامعه جهانی برای توقف جنگ و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه اقدام کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست جنایتکار جنگی «بنیامین نتانیاهو» همچنان از گرسنگی به‌عنوان سلاحی در جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه استفاده می‌کند و به‌طور آشکار درخواست‌های فزاینده بین‌المللی برای توقف این جنایت هولناک و قتل‌عام‌های وحشیانه‌ در قریب به نوزده ماه گذشته را نادیده گرفته است.

جنبش حماس افزود: کابینه رژیم اشغالگر تلاش می‌کند افکار عمومی جهان را با ادعای ارسال کمک‌های انسانی فریب دهد، این در حالی است که تل‌آویو از این تبلیغات فریبنده به‌عنوان پوششی برای مدیریت یکی از هولناک‌ترین جنایات گرسنگی و نسل‌کشی در دوران معاصر استفاده می‌کند.

حماس همچنین از جامعه جهانی خواست بر اقداماتش در راستای اعمال فشار بر تل‌آویو برای توقف این جنایات و نقض قوانین بین‌المللی بیفزاید و همچنین برای توقف جنگ و ورود فوری و بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه به صورت فوری اقدام کند.

ساعاتی پیش نیز دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه در گزارشی با تاکید براینکه اوضاع انسانی در این منطقه به سطح فاجعه‌آمیزی رسیده است نسبت به ادامه جنایت گرسنگی دادن میلیون‌ها فلسطینی هشدار داد.

دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه در این گزارش اعلام کرد که از ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی از ورود هرگونه مواد غذایی، بیمارستانی و سوخت به نوار غزه جلوگیری کرده است.

براساس این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصره کامل، بیش از ۳۲۶ نفر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه و کمبود دارو در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

این گزارش می‌افزاید که در این مدت ۵۸ نفر نفر براثر سوء تغذیه، ۲۴۲ نفر که بیشتر آنها از سالخوردگان بوده‌اند براثر کمبود غذا و دارو و ۲۶ بیمار کلیوی در نوار غزه درگذشته‌اند.

بنا بر این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصره کلی نوار غزه، بیش از ۳۰۰ زن باردار به دلیل کمبود مواد غذایی مورد نیاز برای ادامه بارداری، جنین آنها سقط شده است.

 استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل پیش تر گفت که به دلیل کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی، هنوز هیچ کمک بشردوستانه‌ای در نوار غزه، توزیع نشده است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار