آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۹۸۸

۴۷ درصد صنایع کشاورزی خراسان‌شمالی راکد است

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: ۱۳۵ واحد صنعتی در بخش کشاورزی این استان وجود دارد که اکنون ۴۷ درصد آن راکد و یا نیمه‌فعال است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو ، سید عباس آقامیری اظهار کرد: از مجموع واحد‌های صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی استان ۲۱ واحد راکد و ۴۲ واحد نیز نیمه فعال هستند که با ظرفیت کمتر کار می‌کنند.

وی افزود: از مجموع واحد‌های نیمه فعال در استان ۱۰ واحد مربوط به کارخانجات شیر و لبنیات است که متاسفانه بنا به دلایل مشکلات مختلف غیرفعال شدند.

آقامیری با تاکید بر احیای صنایع راکد در خراسان شمالی گفت: واحد‌های نیمه راکد و راکد شناسایی شده‌اند و چندین جلسه برای بازگردان این واحد‌ها به چرخه تولید برگزار شده است.

وی تصریح کرد: نبود سرمایه، فرسودگی ماشین آلات، بدهی معوق بانکی و ناتوانی در نوسازی و تجهیز واحد‌ها از مهمترین مشکلات فعالان در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: ۲ فقره پروانه بهره برداری در بخش صنایع تبدیلی در سالجاری صادر شده است.

وی برنامه سازمان متبوع خود برای حمایت از این صنایع را تثبیت واحد‌های فعال و تامین تسهیلات سرمایه در گردش با همکاری بانک ها، فعال کردن واحد‌های نیمه فعال و راکد و بازگرداندن آنها به چرخه تولید ذکر کرد و افزود: تسهیلات سرمایه در گردش و بازسازی و نوسازی واحد‌های فرسوده از نیاز‌های اصلی این بخش است.

وی کمک به افزایش صادرات غیرنفتی، تسهیل در دسترسی به توسعه پایدار روستا‌ها و وجود زمینه‌های مساعد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی را از مزایای صنایع بخش کشاورزی برشمرد.

آقا میری با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد محصولات کشاورزی خراسان شمالی شانس فرآوری دارد، اظهار کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول از مزارع و باغ‌های استان برداشت می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: صنایع تبدیلی و غذایی که زیر پوشش سازمان جهاد کشاورزی است تنها ۴۷۰ هزار تن از انواع محصولات این بخش را فرآوری می‌کند، اما با احتساب سایر صنایع که زیر پوشش سایر سازمان‌ها است، این رقم به ۷۲۰ هزار تن می‌رسد.

وی گفت: مابقی محصولات تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف و یا به دیگر استان‌ها حمل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار