
منصوری: در اغتشاشات ۱۴۰۱ بنا را بر صبوری گذاشته بودیم/ سفر استانی مسیر میانبر خدمترسانی به مردم بود/ پهپاد ترکیهای نتوانست بالگرد را پیدا کند + فیلم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه بررسی ابعاد شخصیتی شهید جمهور آیت الله رئیسی با حضور محسن منصوری، معاون اجرایی دولت سیزدهم در خبرگزاری دانشجو برگزار شد.
محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم در این ویژه برنامه گفت: من از ۱۸ سالگی در دولت استخدام شدم و بورسیه آموزش و پرورش شدم. فعالیت سیاسی خودم را از زمان دانشجویی داشتم.
وی افزود: در دوره دانشجویی دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان بود و در تمام دوران دانشجویی فعالیت تشکیلاتی میکردم.
منصوری در ادامه گفت: از ۲۵ سالگی فرماندار ورامین شدم. سال ۸۴ با رای آوردن آقای احمدی نژاد مجموعهای از جوانان وارد دستگاههای اجرایی شدند. جوانگرایی در دو دولت نهم و دولت سیزدهم انجام شد.
شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت متناسب با نیاز ساختارسازی و نهادسازی میکردند
معاون اجرایی دولت سیزدهم تصریح کرد: نقطه آغاز آشنایی من با شهید رئیسی به قبل از ریاست ایشان به آستان قدس برمیگردد. زمانی که شهید رئیسی وارد آستان قدس شدند دایره خدمت به حضرت رضا را به کل کشور باز کردند و شرایط را برای خدمت فراهم کردند
وی افزود: شهید رئیسی معاونت محرومیت زدایی را در آستان قدس تاسیس کردند و ظرفیتهای مردمی را نیز به کار گرفتند. شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت متناسب با نیاز ساختارسازی و نهادسازی میکردند.
روایت محسن منصوری از حضور رئیس جمهور شهید در سیل امامزاده داوود / شهید رئیسی: دلم طاقت نیاورد نیایم
زمانی که آقای عبدالملکی از وزارت رفاه رفتند آقای پرویز فتاح را برای وزارت پیشنهاد کردم
معاون اجرایی دولت سیزدهم در ادامه بیان کرد: شهید رئیسی برای حضور بنده در دولت چند پیشنهاد داشتند، اما بیشتر دوست داشتم در بنیاد برکت حاضر شوم.
وی اضافه کرد: جمع بندی تصمیم این شد که در دولت سیزدهم استاندار تهران شوم. جوانترین استاندار کشور با ۳۷ سال سن در دولت سیزدهم شدم.
منصوری افزود: زمانی که آقای عبدالملکی از وزارت رفاه رفتند آقای پرویز فتاح را پیشنهاد کردم. بعد از اینکه آقای مرتضوی به وزارت رفاه رفتند، آقای رئیسی پیشنهاد حضور بنده در معاونت اجرایی را دادند.
آقای جهانگیری در اولین جلسه هیئت دولت سیزدهم نقل کردند که شرایط الان کشور از زمان جنگ بدتر است
معاون اجرایی دولت سیزدهم در ادامه تصریح کرد: حدود ۲۰ همت در ماه بدهی اوراق مشارکت در ابتدای دولت سیزدهم بود.
وی افزود: در یکسالی که استاندار تهران بودم کارمان را با کرونا شروع کردیم و ۴ ماه اول بیشترین تمرکزمان بر مدیریت کرونا بود. بعد از کرونا دو سیل فیروزکوه و امامزاده داوود را داشتیم چهار پنج ماه هم درگیر اغتشاشات تهران بودیم.
روایت محسن منصوری از حضور رئیس جمهور شهید در سیل امامزاده داوود / شهید رئیسی: دلم طاقت نیاورد نیایم
مخالف انتشار عکس سرم زدنم بودم
معاون اجرایی دولت سیزدهم ادامه داد: در سیل امامزاده داوود از نظر فیزیکی افت بدنی کردم. انتشار عکس سرم زدن بدون اطلاع من بود. مدیران دولت سیزدهم تا جایی که جان داشتند کار میکردند.
برخی از پدرخواندگان اجازه حضور فتاح در انتخابات ندادند
معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه گفت: من ابتدا نظرم این بود که آقای فتاح باید در انتخابات حاضر شوند. استدلالم این بود که آقای فتاح باهوش هستند، آذرزباناند و رای منفی ندارند.
منصوری افزود: آقای فتاح نپذیرفتند که در انتخابات وارد شوند. امتداد دولت شهید رئیسی را آقای فتاح میتوانست پیش ببرد. نگذاشتند آقای فتاح وارد انتخابات شوند و ایشان فرمودند دست از سر ما بردارید. برخی از پدرخواندگان اجازه حضور فتاح در انتخابات ندادند.
در اغتشاشات ۱۴۰۱ بنا را بر صبوری گذاشته بودیم
منصوری در ادامه اظهار کرد: حوادث ۱۴۰۱ خیلی به ما خسارت زد، کشور در آن زمان رو به بهبود بود. دولت در سال ۱۴۰۱ کرونا را کنترل کرده بود و کشور داشت روی روال میافتاد. در سال ۱۴۰۱ عددهای بزرگ خروج سرمایه داشتیم. مدیریت اغشاشات ۱۴۰۱ نسبت به ۹۶ و ۹۸ بهتر بود. در اغتشاشات ۱۴۰۱ بنا را بر صبوری گذاشته بودیم.
روایت محسن منصوری از آغاز اغتشاشات ۱۴۰۱ در استان تهران
معاون اجرایی دولت سیزدهم ادامه داد: روز اولی که خبر اتفاق خانم امینی افتاد گفتیم که فیلم را بازبینی و منتشر کنید به پزشک عمومی هم گفتیم که مدارک را انتشار دهید.
مجری: چقدر احتمال ماجرای سقوط بالگرد به گونه دیگری باشد؟ / منصوری: بهتر است به گزارش مراجع رسمی اکتفا کنیم!
در حال تکمیل...