
اجرای ۹۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در راههای استان اردبیل آغاز شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، کلیماله وثوقی روز یکشنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت پروژههای راهداری استان اردبیل ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این ادارهکل در دولت چهاردهم اظهار کرد: پروژه های این اداره کل در راستای رویکرد دولت مبتنی بر توسعه متوازن مناطق در دستور کار قرار گرفته است.
وی از بهسازی ۱۷۵ کیلومتر راه روستایی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: در راستای تسهیل دسترسی روستاها به شبکههای اصلی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان، ۱۰۸ کیلومتر از راههای روستایی استان با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال آسفالت شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با اشاره به اجرای ۵۱ پروژه در بخش راههای روستایی استان گفت: با توسعه راههای روستایی نهتنها به کاهش فاصله دسترسی، بلکه به رونق اقتصادی، تسهیل حملونقل کالا و افزایش بهرهوری مناطق کمبرخوردار منجر شده است.
وثوقی همچنین از اجرای ۴۸ پروژه روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی خبر داد که طی آن ۲۳۴ کیلومتر از مسیرهای اصلی استان با اعتبار هفت هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال بهسازی شده است.
وی افزود: در سال جاری هم در۳۵۰ کیلومتر از راههای استان با اعتبار ۹ هزار میلیارد ریال روکش آسفالت اجرا می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با تشریح اقدامات مرتبط با ارتقای ایمنی جاده های استان از اجرای ۲۰ مورد روشنایی نقطهای و ۵.۵ کیلومتر روشنایی طولی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریالی خبر داد.
عضو شورای اداری استان اردبیل افزود: در حال حاضر ۳۳ کیلومتر سیستم روشنایی با اعتبار یک هزار میلیارد ریال در مناطق مختلف استان در دست اجراست که نقش بسزایی در افزایش سطح روشنایی در نقاط پرتردد، مه گیر و پرحادثه، به تبع آن بر کاهش تصادفات و افزایش امنیت کاربران جادهای دارد.
دبیر کمیسیون ایمنی راههای استان اردبیل در ادامه رفع ۲۷ نقطه پرحادثه با هزینه ۹۵۰ میلیارد ریال را یکی از اقدامات مهم ایمنسازی اعلام کرد و از در حال اجرا بودن ۱۸ مورد دیگر خبر داد: شناسایی و اصلاح نقاط حادثهخیز از اولویتهای راهداری استان است که با هدف کاهش تلفات جادهای در دستور کار قرار دارد.
وثوقی در ادامه اجرای پروژه هفت هکتاری پس کرانه پایانه مرزی بیله سوار با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال، ساختمان پاسگاه پلیس راه مشگین شهر پارس آباد، نماز خانه بین راهی پلیس راه خلخال- زنجان و محوطه سازی راهدارخانه مرزی را از دیگر اقدامات در دست اجرای راهداری استان اردبیل ذکر کرد.
مدیرکل راهداری استان اردبیل در پایان گفت: این پروژهها با هدف توسعه متوازن، ارتقای کیفیت زیرساختهای حملونقل و بهبود خدماترسانی به مردم در دستور کار قرار گرفته و تا پایان دولت چهاردهم، بخش قابل توجهی از آنها به بهرهبرداری خواهد رسید.