معاون استاندار کرمان: قطعی برق در ایام کنکور پذیرفتنی نیست

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سیدمصطفی آیت اللهی موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان در نشست مشترک کارگروه انرژی و ستاد سوخت استان با تأکید بر لزوم آمادگی کامل دستگاههای اجرایی و خدماترسان گفت: متاسفانه سهمیه برق استانها در تهران تعیین میشود و با توجه به کمبود برق و با هماهنگی صورتگرفته بین شرکتهای توزیع برق شمال و جنوب، برق منطقهای، شرکتهای نفت و گاز، ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی؛ تصمیمات اجرایی برای حفظ پایداری شبکه برق و تأمین سوخت در استان به تصویب رسید.
او با اشاره به راهکارهای تأمین برق مطمئن در ماههای گرم سال افزود: اجرای فیدر اختصاصی برای شهرکهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است، ضمن آنکه کارخانههایی که امکان استفاده از دیزل ژنراتور یا پنل خورشیدی دارند، میتوانند با شرکت برق تفاهمنامه همکاری منعقد کنند تا در قبال نصب کنتور هوشمند، سوخت مورد نیاز آنها تأمین و تسهیلاتی برای نصب پنل و دیزل برایشان درنظر گرفته شود.
وی از برنامهریزی برای افزایش ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در مس تخته گنبد به ۲۰۰ مگاوات خبر داد و گفت: کرمان ظرفیت بالایی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر دارد و از این حیث در رتبه نخست کشوری قرار داریم.
موسوی همچنین با اشاره به آمادگی استان برای برگزاری کنکور سراسری، تصریح کرد: تأمین برق حوزههای امتحانی در روزهای برگزاری کنکور باید مورد توجه قرار گرفته و به شرکتهای برق تأکید شد که هیچگونه قطعی برق در این ایام پذیرفتنی نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه برای عبور از روزهای اوج مصرف، مشکل افت فشار گاز نیروگاهها با همراهی شرکت گاز در حال رفع شدن است افزود: تأمین سوخت مایع نیز از سوی شرکت نفت پیگیری میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان نیز درباره بخش کشاورزی اظهار کرد: جهاد کشاورزی موظف شده موتور پمپهای کشاورزی را شناسایی و زمین مورد نیاز جهت احداث نیروگاه خورشیدی را تأمین کند و پنلهای خورشیدی نیز از سوی شرکتهای برق تهیه و تسهیلات لازم برای کشاورزان در نظر گرفته میشود.
او در پایان با تأکید بر ضرورت همکاری بین دستگاهها گفت: در تلاش هستیم تابستان را با همافزایی و اجرای برنامههای عملیاتی با کمترین بحران پشت سر بگذاریم و از بروز مشکلات گسترده در حوزه انرژی جلوگیری کنیم