آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۶۴۳
بخش پایانی گفتگوی تفصیلی با SNNTV؛

شفیعیان:وزیر با پول شخصی یا غیرشخصی نباید در ایام نوروز به سفر می‌رفت/ظریف در مسئله اعتماد به آمریکا بی‌دقتی کرده است+فیلم

علی اضغر شفیعیان، فعال سیاسی تاکید کرد:همانگونه که پالرمو با وفاق تصویب شد قانون حجاب هم با وفاق اجرا نشد.
شفیعیان:وزیر با پول شخصی یا غیرشخصی نباید در ایام نوروز به سفر می‌رفت/ظریف در مسئله اعتماد به آمریکا بی‌دقتی کرده است+فیلم

علی اصغر شفیعیان، فعال سیاسی، در بخش پایانی گفتگوی خود با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در استودیوی SNN TV تصریح کرد:وزیر چه با پول شخصی چه با پول غیرشخصی در ایام نوروز به سفر رفته باشد، نباید همچین سفری با این هزینه می‌رفت.

وی افزود:خیلی کسانی بودند که از بیت‌المال بیشتر از هزینه سفر دبیری به قطب برداشتند و در موردشان شیطنتی اتفاق نیفتاد و به آن پرداخته نشد.

وی اظهار داشت:رئیس جمهور یکی از دوستان قدیمی خود را کنار گذاشت تا برای دیگرانی که چه در گذشته این کار را نکردند و چه برای رئیس جمهورهای بعدی که نسبت به نزدیکان خود چنین حساسیتی ندارند، الگویی باشد.

 

کد ویدیو

 

شفیعیان در خصوص دستاوردهای دولت پزشکیان با استفاده از وفاق تایکد کرد:رئیس جمهور با وفاق تا حالا نتیجه گرفته است.اولین مرتبه است که بین ایران و آمریکا مذاکره کاملا دو طرفه اتفاق می‌افتد.ما هیچ وقت در این سطح مذاکراتی با آمریکا نداشته‌ایم.

این فعال رسانه‌ای خاطر نشان کرد:پزشکیان از بسیاری از مسائل حساسیت‌زدایی کرد و از دوقطبی شدن بسیاری از مسائل جلوگیری کرد.

وی در خصوص مذاکرات هسته‌ای در جریان بین ایران و ایالات متحده آمریکا گفت: روسیه نسبت به مسئله هسته‌ای ما بیشتر از آمریکا حساس هست.


کد ویدیو

 

شفیعیان در ادامه بیان دستاوردهای وفاق ملی متذکر شد:هر کسی غیر از پزشکیان بود چه اصلاح‌طلب چه اصولگرا حتما قانون(حجاب) اجرا می‌شد.هیچکسی حاضر نبود قانون حجاب را اجرا نکند اما پزشکیان اجرا نکرد.

وی افزود:همانگونه که پالرمو با وفاق تصویب شد قانون حجاب هم اجرا نشد.چرا از نمایندگان مجلس نمی‌پرسید که چرا قانون حجاب اجرا نشده است؟

این فعال رسانه‌ای اظهار داشت:قانون حجاب به این دلیل ابلاغ نشد که قانون ماهواره‌ای که 30 سال است ابلاغ شده اما اجرا نشده است.

وی در خصوص عدم امکان قانونی جلوگیری دبیرخانه از ابلاغ قانون حجاب و عفاف بیان کرد: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از لحاظ قانونی امکان جلوگیری از ابلاغ قانون حجاب را ندارد.


کد ویدیو

 

شفیعیان افزود:در سیاست خارجه اصلا اعتمادی وجود ندارد بلکه طرفین با یکدیگر رفتار متقابل انجام می‌دهند.ما در سال‌های برجام از طریق تسهیل روابط‌مان توانستیم پول‌هایی بگیریم و آنها هم توانستند ما را کند کنند.

وی گفت:ظریف در موضوع تضمین آمریکا در برجام حتما بی‌دقتی کرده است.ما سال‌ها از برجام منفعت بردیم و آنها هم توانستند سال‌ها ما را از بمب هسته‌ای دور کنند.

 

کد ویدیو

شفیعیان در خصوص برخی ضعف‌های شورای اطلاع‌رسانی دولت بیان کرد:ضعف اطلاع‌رسانی دولت محدود به این دولت نیست و در دولت‌های قبل هم این ضعف را داشتند.ضعف ساختاری که در نهاد دولت وجود دارد در حوزه اطلاع‌رسانی آن هم وجود دارد.نمره‌ای که به رئیس جمهور می‌دهم بیشتر از چیزی است که در حوزه اطلاع‌رسانی دولت منتشر شده است.

 
کد ویدیو
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار