آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۶۴۸

نامه اعتراضی تشکل‌های دانشجویی به پزشکیان درباره کمبود متخصص

جمعی از تشکل‌های دانشجویی در اعتراض به کمبود پزشکان متخصص و فوت بانوی باردار و جنین ۹ ماهه‌اش در پلدختر به رئیس جمهور نامه‌ای نوشتند.

نامه اعتراضی تشکل‌های دانشجویی به پزشکیان درباره کمبود متخصص

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛جمعی از تشکل‌های دانشجویی در اعتراض به کمبود پزشکان متخصص و فاجعه فوت بانوی باردار و جنین 9 ماهه‌اش در پلدختر به رئیس جمهور نامه‌ای نوشتند.

پزشکیان، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

متأسفانه هفته گذشته، فاجعه‌ای دردناک در شهرستان پلدختر استان لرستان رقم خورد که وجدان عمومی مردم این منطقه را جریحه‌دار کرد؛ بانویی باردار، به همراه جنین ۹ ماهه‌اش، تنها به دلیل فقدان پزشک متخصص جان خود را از دست داد. این تراژدی تلخ در حالی رخ داد که تنها شش ماه پیش، نوزادی دیگر در همین شهرستان به دلیل نبود متخصص بیهوشی، قربانی همین بی‌تدبیری‌ها شده بود.

این حوادث تأسف‌بار، نشان از یک بحران عمیق و مزمن در نظام سلامت کشور دارد که متأسفانه با بی‌تفاوتی و سکوت مسئولان مربوطه همراه شده است. بر اساس قانون اساسی، برخورداری از خدمات پزشکی حق بدیهی و غیرقابل انکار هر ایرانی است؛ با این حال، امروز در بسیاری از نقاط کشور، از جمله پلدختر، مردم از حداقل امکانات تخصصی درمانی محروم‌اند. این نه فقط یک کاستی، بلکه ظلمی آشکار در حق مردمی است که سال‌هاست قربانی سیاست‌های ناکارآمد و بی‌برنامگی‌های وزارت بهداشت شده‌اند.

کمبود پزشک متخصص، محدود به لرستان یا پلدختر نیست؛ این معضل گسترده، گریبان‌گیر بسیاری از شهرستان‌ها و مناطق محروم کشور شده است و هر روز شاهد تکرار فجایعی از این دست هستیم، بی‌آن‌که نشانه‌ای از عزم جدی برای اصلاح وضعیت مشاهده شود.

در شرایطی که کشور به دنبال سیاست‌های تشویقی برای افزایش جمعیت است، این‌گونه فجایع نه‌تنها مردم را از فرزندآوری دلسرد می‌کند، بلکه اعتماد آنها به نظام سلامت را نیز از بین می‌برد. تا چه زمانی باید شاهد جان‌باختن بی‌گناهان باشیم تا بالاخره فریاد اعتراض مردم شنیده شود؟ چند انسان دیگر باید قربانی شوند تا مسئولان به خود آیند و اقدامی عاجل و مؤثر در دستور کار قرار گیرد؟

ما تشکل‌های دانشجویی امضاء کننده، ضمن ابراز شدیدترین اعتراضات، نگرانی خود نسبت به تداوم این روند ناعادلانه را اعلام و خواهان اقدام فوری، قاطع و پاسخ‌گو از سوی قوای مجریه و مقننه برای حل مسئله کمبود پزشکان متخصص و برقراری عدالت در دسترسی به خدمات درمانی در سراسر کشور، به‌ویژه مناطق محروم هستیم.

لیست اسامی تشکل‌های دانشجویی امضا کننده به ترتیب حروف الفبا:

۱. انجمن اسلامی مستقل دانشگاه آزاد اسلامی یزد

۲. تشکل عدالت‌خواه دانشگاه آزاد اسلامی یزد

۳. جنبش دانشجویی قسط دانشگاه قم

۴. جنبش عدالت‌خواه دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س) قم

۵. مجمع دانشجویان حزب‌الله دانشگاه علم و صنعت ایران

۶. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه زابل

۷. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه شهید باهنر کرمان

۸. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه علوم پزشکی لرستان

۹. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه فرهنگیان یزد

۱۰. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه قم

۱۱. مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه صنعتی اصفهان

۱۲. مجمع دانشجویان مسلمان عدالت‌خواه دانشگاه حکیم سبزواری

۱۳. مجمع دانشجویی آرمان (عدالت‌خواه) دانشگاه شیراز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار