آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۰۸۲

مراسم شهادت جوادالائمه (ع) در مدینه النبی (ص) برگزار شد

مدینه النبی (ص) میزبان روضه عزای شهادت نواده رسول خدا، ابن الرضا (ع)، امام محمدتقی (ع) با حضور زائران ایرانی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با شب شهادت جوادالائمه (ع) محفل انس و معرفت در شامگاه دوشنبه پنجم خرداد با حضور گسترده زائران ایرانی در هتل «ارائک طیبه» مدینه منوره برگزار شد.

حجت الاسلام ناصر رفیعی با اشاره به ولادت و زیست جوادالائمه (ع) در مدینه منوره به زائران ایرانی توصیه کرد قدر توفیق حضور در این شهر آن هم در ایامی مانند شهادت امام نهم شیعیان را بدانند و به نحو احسن از این فرصت کوتاه و کم نظیر بهره بگیرند تا ان شاءلله این سفر مبدا تحولی در هر یک از زائران بشود.

این کارشناس مذهبی در ادامه به بیان ویژگی‌های دوران امامت امام محمدتقی (ع) و مشکلات ایشان در ابتدای امامت‌شان برای پذیرش در میان شیعیان پرداخت.

حجت الاسلام رفیعی به سخنرانی قوی و خطبه فوق العاده امام جواد در مسجدالنبی (ع) اشاره کرد و افزود: با همین خطابه بود که همگان ولایت ایشان پس از شهادت امام رضا (ع) را علی رغم سن کم جوادالائمه (ع) پذیرفتند.

وی با بیان حدیثی از امام جواد (ع)، اظهار داشت: امام می‌فرمایند ۳ چیز باعث جلب رضای خدا می‌شود؛

۱. زیاد استغفار کردن، پیامبر اسلام روزی ۱۰۰ بار در مدینه استغفار می‌کردند و در پاسخ به دیگران که مگر شما گناهی کرده‌اید می‌فرمودند: برای جلای قلب استغفار لازم است.

۲. خوش برخورد بودن و خوش اخلاقی، تندی نکردن با مردم، کنترل کردن زبان. بسیاری از گناهانی که در زمره گناهان کبیره قرار می‌گیرند توسط زبان انسان انجام می‌شود.

۳. زیاد صدقه دادن. حتی در زمان تنگدستی و احتیاج هم باید صدقه داد که همین موضوع مایه گشایش و بازگشت ۱۰ برابری صدقه داده شده می‌شود.

همچنین حاج مهدی سروری، خادم آستان قدس رضوی، به ذکر مصیبت شهادت ابن رضا (ع)، جوادالائمه (ع) پرداخت.

در ابتدای این محفل که با استقبال بسیار زیاد زائران ایرانی مواجه شده و بسیاری از ایشان ایستاده مراسم را دنبال می‌کردند، آقای «حامد علیزاده» قاری بین المللی و عضو کاروان قرآنی نور آیاتی از کلام الهی را تلاوت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار